Pris: 5 695 000 kr / bud

Pris per kvm: 93 361 kr

Avgift: 1 628 kr / mån

Boarea: 61 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 4 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu saluförs denna ljuvliga Birkastans-pärla, med genomgående planlösning och balkong i soligt söderläge. Belägen på fjärde våningen, på högt och tyst läge mot såväl Karlbergsvägen som innegård, är detta en otroligt trivsam och ljus två:a med karaktär och stilfulla materialval. Perfekt lägenhet för den som söker en väldisponerad sekelskiftestvåa med alla rätt i Birkastan, dessutom i en solid och välskött bostadsförening med låg belåning.

Välkomnande entré med plats för förvaring och avhängning. Med högt läge mot Karlbergsvägen och takåsar ligger vardagsrummet, som enkelt kan möbleras med matsalsbord och soffgrupp med TV-möbel. Två stora fönster skänker mycket ljus och på golvet ligger vackra furutiljor, slipade och behandlade våren 2017. Mot innegården ligger köket, som är smakfullt renoverat med vita luckor och kalkstenskiva. Avdelat med praktisk köks-ö och plats för ett mindre matbord, och maskinellt utrustat med ugn, induktionshäll, diskmaskin, kyl och frys. Från köket leder utgången till den härliga balkongen, med klassisk Birkastans-utsikt och högt läge i söder. Även sovrum vetter mot den lugna innegården, och rymmer både dubbelsäng och förvaring (finns både platsbyggda garderober och byrå längs hel vägg). Det finns två badrum i lägenheten, en gäst-WC i hallen och ett badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare invid sovrummet. Detta är en genomgående smakfull lägenhet och det är bara att flytta in!

Belägen på mysiga Karlbergsvägen, med allt man kan önska av Birkastan inom räckhåll. Runt hörnet ligger Rörstrandsgatan, med dess rika restaurang- och caféutbud. Nära till mataffärer, tunnelbana (station St Eriksplan) och innerstadsbussar. För den som gillar att motionera finns både Hagaparken och området runt Karlbergs Slott inom räckhåll. Hjärtligt välkomna på visning!  

Förening

BF Vestergård u.p.a är en äkta bostadsförening som bildades 1919. Föreningen består av 24 st. lägenheter som upplåts med bostadsrätt, och 3 st. lokaler. Kabel-TV levereras via ComHem, bredband via fiber. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Välskött förening med låg belåning (ca 3.343 kr/kvm enl. år-17) och god ekonomi. Det finns inga beslut om kommande avgiftsförändringar. 

Fastighet

Föreningen äger marken där ett flerbostadshus står. Ett urval av utförda renoveringar: stambyte 2005/2008, re-lining av stammar 2011/2013, 2012 drogs fiber in i fastigheten, 2010 målades tak och trapphuset renoverades, 2007 renovering av tvättstuga och 2003 fönsterrenovering. Styrelsen har under 2017 sett över fasaden. 

Föreningen har 4 st. parkeringsplatser som disponeras fritt av medlemmar enligt förutbestämda regler. Föreningen har också gemensamt tvätätstuga och en trevlig innegård med planteringar, ett charmigt gårdshus och utemöbler och gemensam grill. 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Karlbergsvägen 55

Pris: 5 695 000 kr

Avgift: 1 628 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Bredband via fiber, Balkongtillägg

Antal rum: 2

Boarea: 61 kvm enligt föreningens information

Våning: 4 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr LMV: 1401

Andelstal: 3.66 %

Upplåtelseform: Andel i bostadsförening - Lägenhet

Byggnadsår: 1905

Se mer