Pris: 4 595 000 kr / bud

Pris per kvm: 106 860 kr

Avgift: 1 516 kr / mån

Boarea: 43 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3 av 4

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu saluförs denna ljuvliga och förstklassiga minitvåa på bästa Östermalms-adress. Belägen på lugna Jungfrugatan, med allt man kan önska inom räckhåll, finner vi denna underbara lägenhet som varsamt renoverats till absoluta toppskick. Alla vackra sekelskiftesdetaljer finns bevarade eller framtagna, så som högt i tak (ca 3,10 m), vackra furutiljor, ståtlig kakelugn (fungerande), stuckaturer och takrosetter. Det här är en perfekt lägenhet för såväl singeln som paret, eller för övernattaren som vill ha nära till allt! Kontaka ansvarig mäklare för förhandsvisning.

Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i platsbyggd garderob. Stort, härligt vardagsrum med kök i öppen planlösning. Här går det enkelt att möblera med både matplats och soffgrupp, intill den vackra kakelugnen. Smakfullt kök, specialdesignat hos Vedum, med kompositbänkskiva i marmormönster. Maskinellt utrustat med ugn, spishäll, diskmaskin, kyl och frys, samt vinkyl. Vidare in i lägenheten finns sovrum med plats för 1,60 säng. Förvaring finns det gott om i lyxigt inredd walk-in closet, som också har kemtvätt från LG. Badrum/WC helkaklat i marmor med dusch bakom glasväggar, tvättmaskin, handdukstork och handfat med kommod. Detta är en genomgående magisk minitvåa, där varenda kvadratmeter är utnyttjad och renoverad till toppskick. Lägenheten är belägen högst upp i huset med fri och rogivande utsikt mot omkringliggande fastigheter.

Läget på lugna Jungfrugatan kan inte bli bättre. Alla bekvämligheter finns runt hörnet, både i form av mataffärer (ICA Esplanad och Fältöversten), Tösse runt hörnet, flertalet restauranger, busslinjer och T-bana Stadion ca 150 m bort. Nära till promenadstråk och grönområden på Djurgården och Gärdesfälten. Solid och skuldfri förening i vacker och kulturmärkt byggnad anno 1893. Hjärtligt välkomna på visning! 

Förening

BRF Storken 12 är en äkta förening som förvärvade fastigheten 1999. I föreningen finns totalt 77 stycken lägenheter, varav 76 stycken är upplåtna med bostadsrätt, 1 stycken upplåten med hyresrätt. Föreningen har även 12 stycken lokaler som hyrs ut. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd. I månadsavgiften ingår både kabel-TV (bas) och bredband via fiber (Ownit), utöver värme och vatten.

Välskött och skuldfri förening (alla lån amorterades av 2017) med mycket god ekonomi. Det finns inga beslut om kommande avgiftsförändringar.

Fastighet

Storken 12 är en mycket vacker och kulturmärkt tegelfastighet anno 1893. Föreningen äger marken som omfattar adresserna Jungfrugatan 41-43 samt Sibyllegatan 50-52. I föreningen finns gemensamt övernattningslägenhet (som går att hyra för 250 kr/dygn, plats för 4 personer), bastu, cykelförråd samt tvättstuga med torkrum. Ett urval av utförda renoveringar; 1990 stamrenovering, 2001 målning av fönster, 2008 trapphus, 2010 tätning av fönster och 2016 OVK-besiktning samt uppföljning. 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Jungfrugatan 41A

Pris: 4 595 000 kr

Avgift: 1 516 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV (bas), Bredband via fiber

Antal rum: 2

Boarea: 43 kvm enligt föreningens information

Våning: 3 av 4

Hiss: Nej

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1893

Se mer