Pris: 5 250 000 kr

Pris per kvm: 90 517 kr

Avgift: 2 054 kr / mån

Boarea: 58 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Välkomna till detta fantastiska hem i vacker fastighet på attraktiv adress i Gyllene triangeln ett stenkast från Strandvägen. Denna tvåa präglas av tidstypiska detaljer så som; högt till tak, stuckaturer och otroligt vackra fönster som ger ett gediget ljusinsläpp. Eftertraktad och praktisk planlösning vilket möjligör optimalt uttnyttjande av varje kvadratmeter. Stort och härligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matplats, generöst sovrum med plats för dubbelsäng och diverse möblemang. Stilrent och renoverat badrum förberett för tvättmaskin. Väl tilltagen klädkammare i hallen. Fullt utrustat kök med induktionshäll och exklusiv granitskiva står till ert förfogande!

Här bor du i fantastisk fastighet på attraktiv adress strax intill Narvavägens grönskande allé. Linnégatan leder hela vägen bort till Humlegården och storstadens centrum med Östermalmstorg på vägen. I närhet till porten finner du Berwaldhallen som blivit omåttligt populärt för kultirhistorisk musik och uppträdanden. Garnisonen och dess utbud av matbutik, systembolag, restaurang och träningsanläggning ligger på andra sidan gatan! Goda kommunikationer med flera bussar (69:an, 76:an) runt hörnet. Tunnelbana på gångavstånd (Karlaplan) samt spårvang ett kvarter ifrån som tar oss vidare till T-Centralen. För den träningsmedvetne och naturnära finns Kungliga Djurgården runt hörnet där man gärna spenderar söndagspromenaderna. 

Fastighet

Välskött vacker fastighet anno 1914. Genomförda renoveringar och underhållsarbeten i urval; 

2000-talet - stambyte av fem stammar, fasad- och fönsterrenovering mot både gården och Linnégatan samt byte av värmeanläggning (sk undercentral för fjärrvärme).

2017 - Lagning av fasad mot Linnégatan, förbättring av gräsmattan på innergården, hissreparation, ommålning av källarutrymme, slutförande av ett partiellt stambyte samt införskaffande av nya trädgårdsmöbler.

Det finns i dagsläget ingen planerad renovering. Avstämt 14 jan 2019.

Förening

Välskött förening med god ekonomi. Föreningen upplåter 17 lägenheter med bostadsrätt. Marken innehas med äganderätt. Den totala boytan uppgår till 1.649 kvm. Juridisk person godkänns ej. Lågt belånad med endast ca 2,7 milj i långfristiga skulder. Gemensamhetslokaler som tillhandahålls är tvättstuga, källarförråd samt trivsam innergård.

 

I dagsläget finns ingen planerad avgiftsförändring. Avstämt 14 jan 2019.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Linnégatan 102

Pris: 5 250 000 kr

Avgift: 2 054 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)

Antal rum: 2

Boarea: 58 kvm enligt föreningens information

Våning: 1

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 5

Andelstal: 0.03517283

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1914

Se mer