Pris: 10 250 000 kr / bud

Pris per kvm: 125 000 kr

Avgift: 3 358 kr / mån

Boarea: 82 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Beskrivning

Underhand erbjuder vi nu denna optimalt planerade trerumsvåning belägen på eftertraktade Torstenssonsgatan, alldeles invid Strandvägen. Många vackra sekelskiftesattribut i samtliga rum med vacker stuckatur, dörröverstycken, pardörrar, tre (!) fungerande kakelugnar och höga golvsocklar. Bostaden har idag en rymlig balkong i grönskande sydväst-läge som nås från köket och bygglov finns för ytterligare en balkong i vardagsrummet (sydost-läge). Sällsynt chans att förvärva en klassisk Östermalmsvåning med låg avgift på effektiva kvadratmeter i absolut bästa läge.

Bostaden disponeras idag med vardagsrum och matsal i fil mot föreningens innergård. Sovrummet ligger i fil med köket mot andra gården. Separat gäst-wc vid entrén. Tvättmaskin och diskmaskin finns i köket. Förening med mycket god ekonomi. Garage finns i fastigheten.

Här bor du i en fastighet med högsta arkitektoniska klass på en av Stockholms mest attraktiva adresser intill Strandvägen och Kungliga Djurgården. Ett stenkast bort finns såväl den välsorterade matbutiken ICA Banér som den populära kemtvätten Vivian Skräddare.

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Förening

Förening med mycket god ekonomi. Goda intäkter från garage. 

Fastighet

Vacker fastighet från sent 1800-tal med flertalet stora renoveringar bakom sig.

Mer fakta

Adress: Torstenssonsgatan

Pris: 10 250 000 kr

Avgift: 3 358 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)

Antal rum: 3

Boarea: 82 kvm enligt uppmätning

Hiss: Nej

Lägenhetsnummer: 17

Andelstal: 4.5 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1896

Se mer