Pris: 7 795 000 kr / bud

Pris per kvm: 70 864 kr

Avgift: 6 446 kr / mån

Boarea: 110 kvm

Antal rum: 4 rum och kök

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu saluförs denna nyproducerade (2014) lägenhet med egen utgång till en av Stockholms största privatägda parker! Ovärderlig tillgång som är många barnfamiljers och trädgårdsentusiasters dröm! Bostaden nyproducerad 2014 och är i mycket hög standard; Kärhs Verona ekparkett i hela lägenheten, påkostat kök från HTH med bla dubbla kyl & frys samt bänkskiva från Silestone i kvartskomposit. Givetvis finns inbyggt diskmaskin i köket.Två badrum med innanförliggande ledningar, varav det ena utrustat med massagebadkar, dusch, tvätt- och torktumlare, wc samt dubbla handfat. Det andra med dusch, wc och handfat. Inbyggt högtalarsystem i kök/vardagsrum och badrum finns kopplat till Sonossystem och lämnas kvar i lägenheten.

Bostaden disponeras med ett stort och härligt kombinerat vardagsrum/kök mot husets grönskande baksida. Hela 16 stycken fönster i rad vetter sommartid mot en grönskande oas eller vintertid mot ett drömliknande vinterlandskap. Två rymliga hallar med mycket goda förvaringsmöjligheter utrustade med Kvik skjutdörrar. Tre sovrum varav ett master och två barnrum, det ena med ett eget krypin/myshörna om ca 6 kvm.

Bostadens läge är perfekt för er som ställer höga krav på ert boende och värdesätter närhet till natur, shoppingcentrum och goda kommunikationer. Eller varför inte den träningsmedvetna som under vinterhalvåret tar längdskidorna ut på Gärdesfältet och under sommartid besöker närliggande utegym eller tar en joggingtur runt Kungliga Djurgården? Ett stenkast från bostaden finns Tessinparken som öppnar upp för många härliga eftermiddagar och helger tillsammans med familjen! Fältöversten erbjuder det som önskas i shoppingväg, likaså de lokala boutiqerna så som Valhallabageriet och Gärdets Fisk & Delikatesser.

Två förråd disponeras i källarplan. Intyg från nybyggnationen avseende våtrum mm finns.

Förening

Brf Banér 71-73 är en äkta bostadsrättsförening och äger marken. Det finns 29 lägenheter i föreningen varav 24 upplåtts med bostadsrätt samt 5 med hyresrätt. Det finns en outnyttjad vind som föreningen fått värderad till 3,5-4,25 milj kr och bör ses som en dold tillgång.

Fastighet

Vacker fastighet byggt 1951. Urval av utförda renoveringar och underhållsarbeten;

2018 Stamspolning

2017 OVK

2016 Fönsterrenovering på hela fastigheten

2015 Renovering av pannrum

2013 Dränering marken mot parken

2010 Stambyte

 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Banérgatan 73

Pris: 7 795 000 kr

Avgift: 6 446 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV (grundutbud ComHem)

Antal rum: 4

Boarea: 110 kvm enligt föreningens information

Hiss: Ja

Lägenhetsnummer: 1002

Andelstal: 0.061030200

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1951

Uppvärmning: Fjärrvärme

Se mer