Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 12 708 kr / mån

Boarea: 285 kvm

Antal rum: 9 rum och kök

Interiör

Nu saluförs Villa Stora Astringe på mycket attraktivt läge ute på Djurgården med enastående utsikt! Villan upplåts med bostadsrätt och består av nio rum fördelade på tre våningar. Hela bostaden är i absolut toppskick med hela fem möjliga sovrum samt tre badrum, en extra wc samt ett tvättrum. En familjedröm helt enkelt!

Entréplan bjuder på ett stort och rymligt kök med tillhörande matsal. Köket är utrustat med all maskinell utrustning som efterfrågas i ett modernt hem, där självklart vinkyl och diskmaskin är inkluderat! Köket har även den gamla vedspisen kvar för att bevara historia. På detta plan finns även ett stort och rymligt vardagsrum med fungerande öppen spis samt fönster åt tre väderstreck. Mellan köket och vardagsrummet finns ett fantastiskt burspråk/veranda med magnifik sjöutsikt. Gäst-wc finns i hallen.

Plan två är fördelat på tre sovrum, varav två barnrum med tillhörande sällskapsrum utanför med fungerande öppen spis. Båda sovrummen har fantastisk sjöutsikt! Det tredje sovrummet, så kallat "master bedroom", har tillhörande walk-in-closet samt badrum ensuit med badkar, dubbla duschar, dubbla handfat samt wc. Detta våningsplan erbjuder även ett till badrum, tvättrum samt ännu ett sagolikt bursspråk/veranda.

Vindsvåningen erbjuder två rymliga sovrum samt ett badrum.

Här bor man ostört i Stora Astringe ute på Djurgården med närhet till allt man kan önska. Närheten till naturen och vattnet men samtidigt så nära city är svårt att hitta! I närheten av bostaden finns välsorterade Ica Värtan, SATS Gärdet för den träningsmedvetna samt hela Gärdesfältet. En kortare cykeltur tar oss till Strandvägen och vidare till storstadens puls!

Varmt välkomna!

Förening

Brf Lidingöbro är en så kallat äkta bostadsrättsförening och upplåter sex stycken bostadsrätter åt föreningens medlemmar. Marken runt omkring husen är gemensam. Tomten innehas med arrende. Föreningen är för närvarande skuldfri. 

Fastighet

Stora Astringe var från början ett bostadshus åt Lidingö Bros värdshus ägareFöreningen består av sex stycken villor upplåtna med bostadsrätt. Var och en ansvarar för sin bostadsrätt, för mer information vänligen se föreningens stadgar.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Kaknäsvägen 70

Avgift: 12 708 kr/mån

Antal rum: 9

Boarea: 285 kvm enligt uppmätning

Hiss: Nej

Lägenhetsnr Brf: 12

Andelstal: 37.5 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1929

Uppvärmning: Direkt el

Se mer