Pris: 14 700 000 kr / bud

Pris per kvm: 150 000 kr

Avgift: 2 490 kr / mån

Boarea: 98 kvm

Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 6

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu saluförs denna fantastiska våning belägen högst upp i en eftertraktad fastighet på Kommendörsgatan. Optimal och eftertraktad planlösning, med ovanligt genomtänkt och bra förvaring, som möjliggör tre sovrum mot lugn gård! Våningen besitter många av de egenskaper som önskas, två balkonger varav den ena är belägen i rakt söderläge, fungerande öppen spis, två trevliga burspråk. Listan kan göras lång! Detta hem är av mycket hög standard och renoverades i sin helhet 2017 där moderna inslag har blandats med vackra bevarade originaldetaljer. Våningen är även utrustad med diskret anordning av TV-apparater med surroundsystem av Sonos i samtliga rum. Samt smidig internetanslutning i samtliga rum.

Våningen disponeras med ett stort och härligt kombinerat vardagsrum/kök med fungerande öppen spis och utgång till  bostadens ena balkong! Exklusivt platsbyggt kök med full maskinell utrustning. Stort utrymme för gediget matbod som tillfredställer även de större middagssittningarna. Två rymliga hallar utrustade med platsbyggda garderober och linneskåp. Våningen erbjuder tre möjliga sovrum varav master med fullt inredd walk-in-closet och utgång till balkong i söderläge. De två mindre sovrummen erbjuder platsbyggda garderober även dessa fullt inredda. Det platsbyggda köket och garderoberna är byggda av finsnickare för att få bästa tänkbara finish och kvalité. Samtliga garderober består av exklusiv ekinredning.

Bostadens läge är perfekt för er som ställer höga krav på ert boende och värdesätter ett av Stockholms bästa utbud av restauranger, dagligvarubutiker, delikatessbutiker och kemtvättar/skrädderier. Ett stenkast bort ligger Östermalmstorg och Stureplan med obegränsade möjligheter till nöjen och shopping. Samtidigt erbjuder området en mycket bra samhällsservice med bl a ett flertal daghem och vårdcentraler inom gångavstånd. 

Ett förråd disponeras på vinden samt ett mindre källarförråd. Intyg från renovering avseende våtrum mm finns.

Förening

Bostadsrättsföreningen Laxöringen nr 2 förvärvade fastigheten 1947. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som består av 13 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 3 lokaler med hyresrätt samt 4 förråd. Gemensamhetslokaler som erbjuds är tvättstuga, cykelrum, takterrass i söderläge samt trivsam innergård. Juridisk person accepteras inte. Internet och kabel-TV finns i fastigheten via Comhem.

Solid och extremt god ekonomi. Väldigt lågt belånad förening med dolda tillgångar i form av lokaler. Inga planerade avgiftsförändringar. Avstämt 13 februari 2019.

Fastighet

Representativ funkisfastighet med byggår 1947 med flertalet stora renoveringar bakom sig. Urval av utförda renoveringar och underhållsarbeten;

2019 Renovering tvättstuga
2015 Renovering av fasad, balkongmålning
1999 Elstigare bytta
1999 Stambyte

Framöver planerar föreningen att ser över fönster, trapphus, hiss och soprum.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Kommendörsgatan 20B, 6/6 tr

Pris: 14 700 000 kr

Avgift: 2 490 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten

Antal rum: 4

Boarea: 98 kvm enligt uppmätning

Våning: 6

Hiss: Ja

Lägenhetsnummer: 1601

Andelstal: 8.092 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1947

Se mer