Pris: 10 500 000 kr / bud

Pris per kvm: 92 105 kr

Avgift: 5 478 kr / mån

Boarea: 114 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 6 av 6

Interiör

Ring för visning! Vindsvåning med villakänsla. Välkommen till denna fina och påkostade etagevåning i genomgående mycket bra skick. Totalyta om 130 kvm där boytan är 114 kvm + biyta om 16 kvm. Högt och ljust läge med såväl terrass som balkong. Köket tillsammans med vardagsrummet bildar härliga sociala ytor i genomgående med vackra parkettgolv. En gedigen ektrappa leder upp till övre plan där en separat sovrumsavdelning finns med två bra sovrum med möjlighet till ytterligare ett sovrum jämte badrum. Se den alternativa planritningen.

Välkomnande entré med platsbyggda garderober. Entrén öppnar upp mot en inre hall med stor inbyggd förvaring. Fin gäst-wc med stengolv. Vardagsrum med såväl fungerande öppen spis som platsbyggda bokhyllor med infälld belysning gör detta rum extra gemytligt. Fint ljusinsläpp från balkongdörrarna. Balkongen ligger i sydväst. Från andra sidan sett har vi ett fantastiskt trevligt, påkostat och socialt kök. Stor köksö med gott om både sittplatser och förvaring. Ett riktigt kvalitetskök från Tibro med bänkskivor i marmor. Vitvaror från bl a Miele. Vinkyl och spis med dubbla ugnar från Ilve för den matlagningsintresserade. Samtliga handtag, knoppar, lampknappar och kontakter från Buster And Punch. Belysningen från bl a Buster And Punch och Jonas Bohlin är infälld och ingår. Gott om förvaring samt ett rymligt skafferi. Även här finns de platsbyggda bokhyllorna med belysning och inbyggd soffa vid matplatsen. Mycket smakfullt designat. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch döljer sig bakom ett förråd i köket. Längs hela köket sträcker sig en terrass om 14 kvm. Härligt fritt läge i sydöst med utsikt över takåsar och vy ända till Hötorgsskraporna. Här får man plats med stor grill och sittgrupp. Utebelysning och markiser.

 

Övre plan med härlig vindskänsla som takbjälkarna bidrar till. Två bra sovrum där masterbedroom kan bli ett tredje sovrum om så önskas. Mycket bra förvaringslösningar i båda sovrummen. I masterbedroom finns en längsgående garderob och där man även kommer rakt in till sitt vindsförråd via en dold dörr. Stort kaklat badrum i sobra färger med badkar och dusch. Barnrummet har en platsbyggd våningssäng varav den undre sängen mäter en dryg meter i bredd. Den platsbyggda lekstugan uppskattas av alla barn.

 

Förening

Fastigheten består av 33 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Flertalet garage finns i direkt närhet, säljarna hyr en plats runt hörnan för 2.100 kr/m där goda chanser finns att ta över denna plats. Den sammanlagda bostadsytan uppgår till 1509 kvm.

Föreningen har god ekonomi och fastigheten är mycket välsköttt med de stora renoveringarna bakom sig. Föreningen är en s.k. äkta förening och äger marken. Ingen avgiftsändring planerad och inte heller några större renoveringar. Läs mer om den utförliga renoveringshistoriken i årsredovisningen sidan 3.

Fastighet

Ett rymligt vindsförråd tillhör lägenheten som man har access till direkt från ovanvåningen. Lättillgänglig tvättstuga i källaren. Barvagnsförråd finns till vänster om hissen och cyklar i ett förråd bredvid. Comhem levererar kabel-TV och bredband. 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Dalagatan 8, 6tr

Pris: 10 500 000 kr

Avgift: 5 478 kr/mån

Avgiften inkluderar: inkl värme & VA

Antal rum: 3

Boarea: 114 kvm enligt uppmätning

Biarea: 16 kvm enligt uppmätning

Våning: 6 av 6

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 1604

Lägenhetsnr LMV: 00034

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1928

Se mer