Pris: 3 750 000 kr / bud

Pris per kvm: 91 463 kr

Avgift: 1 741 kr / mån

Boarea: 41 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1,5 av 7

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu saluförs denna välplanerade 2:a med fantastisk balkong i soligt söderläge alldeles intill Tessinparken. Bostaden erbjuder ett stort, socialt vardagsrum med öppet kök. Grönskande utsikt mot lummig gata och Tessinparken. Påkostat och exklusivt kök (fullt utrustat) med gott om förvaringsutrymmen. Generöst sovrum med plats för dubbelsäng samt helkaklat och fräscht badrum förberett för tvättmaskin och möblerbar hall. Walk-in-closet nås från hallen som tar hand om förvaringsbehoven. I bostaden finner vi vacker fiskbensparkett, ljusmålade väggar och praktisk förvaring!

Här bor ni centralt med närhet till allt men ändå på en lugn gata med närhet till både natursköna Gärdet & vackra Djurgården. Flertal kvarterskrogar finns i området och storstadens puls ligger en tunnelbanestation bort! Goda kommunikationer med tunnelbana samt blå buss 1 & 4 finns på kort promenadavstånd liksom Fältöverstens utbud av shoppingmöjligheter och matbutiker. För den träningsmedvetna finns flertalet joggingspår att välja mellan samt SATS Stadion en kort promenad bort. 

Förening

Brf Majtalaren 3 är en välskött och en s.k äkta bostadsrättsförening som består av 54 lägenheter med bostadsrätt och 5 lokaler med hyresrätt. Marken till fastigheten innehas med äganderätt. Byggnadens totalyta är 2736 kvm varav 2524 kvm utgör lägenhetsyta och 212 kvm utgör lokalyta. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Storholmen förvaltning. Avgiftshöjning om 5% träder i kraft per 1 juli 2019 för att föreningen vill kunna bedriva proaktiv förvaltning avseende underhåll.

Fastighet

Vacker funkisfastighet som färdigställdes 1938 med många stora renoveringar bakom sig. Stambytt. För framtida renoveringar vänligen se årsredovisningen.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Storskärsgatan 3

Pris: 3 750 000 kr

Avgift: 1 741 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten

Antal rum: 2

Boarea: 41 kvm enligt föreningens information

Våning: 1,5 av 7

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 0011

Andelstal: 1.66850

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1938

Uppvärmning: Fjärrvärme

Se mer