Pris: 10 595 000 kr / bud

Pris per kvm: 130 802 kr

Avgift: 4 943 kr / mån

Boarea: 81 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 26 av 35

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

På en av Stockholms mest expansiva platser i gränslandet mellan Vasastan och Torsplan beläget på våning 26 återfinns här denna nyproducerade lägenhet signerad Oscar Properties. Här ges både terrass, balkong och magnifika panoramafönster i samtliga rum som ger panoramavy över hela Stockholms innerstad med himlen som närmsta granne. 
Hall välkomnar och öppnar upp till sällskapsdel med generös yta och milsvid utsikt från skjutbara glaspartier som leder ut till terrass i sydöst. Från sällskapsdel når du stort master bedroom i anslutning till badrum med panoramafönster och djup fönsternish i rakt söderläge svårt att inte älska med plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Alldeles invid är badrum beläget, helkaklat med natursten, specialdesignade förvaringslösningar och stämningsfull ljussättning för att behålla den ljusa men samtidigt varma upplevelsen som i övriga delar av lägenheten. Badrummet ger rymlig duschyta med duschvägg i klarglas, kromade blandare, handdukstork, spegelskåp, infällda spotlights, golvvärme och tvättpelare gömd bakom vägg.

Österut finner du både tilltaget kök och matplats, utgång till balkong för underbar morgonsol och sovrum. Köket som är exklusivt ritat för Norra Tornet går i skandinavisk, gråvit färgskala med ljus natursten på såväl bänk som stänkskiva. Fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn och häll. Yta till matplats ges för 8-10 personer med skjutbara panoramarutor till balkong för att låta gränsdragningen mellan inomhus och utomhus försvinna. Balkongen ger utsikt mot Norra Djurgården och Brunnsviken utmärkt placerad för att låta sig drunkna i morgonsol med plats för möblemang. Lägenhetens andra sovrum är beläget i fil med samma stora panoramafönster med vy som i master bedroom med plats för stor säng och möblemang. 

 

Norra Tornet ger ett sofistikerat men robust intryck där ljusinsläpp spelar viktig roll från såväl indragna terrasser och tilltagna fönsterpartier. 

Förening

Norra Tornen, Brf Innovationen är idag Stockholms högsta höghus om ca 125 meter fördelat på 36 våningsplan med totalt 182 lägenheter samt tre hyreslokaler. Föreningen köpte fastigheten 2016 och äger marken. En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 138 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 455 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2018. 

Kabel-TV och bredband levereras via AWiwo Quadra Play som är en modern kommunikationsplattform där du själv skräddarsyr vilka tjänster du önskar. En obligatorisk kostnad om 260 kr/månaden till kommer och läggs till i månadsavgiften. I anslutning till Norra Tornen kommer möjlighet till att hyra garageplats finnas mot en kostnad om 3.150 kr/månaden. Ansökan görs via Stockholm Parkering på deras hemsida. Garaget benämns där som ”Tors Torn”. Hiss mellan fastigheten och garaget går direkt. 

För mer information se bilagd ekonomisk plan, besök gärna Norrratornen.se.


Fastighet

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt faciliteter som biorum för åtta personer, gym och relaxavdelning där styrkedel, motionscyklar, roddmaskin, stepmaskiner, stretchingavdelning samt b bastu och relax finns att tillgå. Utöver deyya finns även festlokal om 36 kvm med utrustat kök, gästlägenhet om 32 kvm med kokvrå, matbord, dubbelsäng och terrass samt cykel- och barvagnsrum som nås enkelt via hiss. 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Torsplan 8 - våning 26

Pris: 10 595 000 kr

Avgift: 4 943 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud), bredband

Antal rum: 3

Boarea: 81 kvm enligt föreningens information

Våning: 26 av 35

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 13401.3602

Andelstal: 0.55710 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 2018

Se mer