Pris: 4 795 000 kr / bud

Pris per kvm: 54 489 kr

Avgift: 5 821 kr / mån

Boarea: 88 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 1 av 4

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

På eftertraktad adress med högt och ljust läge med utsikt över Östersjön saluförs här denna yteffektiva, välskapta och smakfulla lägenhet i utmärkt skick med öppen planlösning och många vackra funktionalistiska attribut från byggnadsåret 2002. Här ges tilltagna fönsterpartier, stor balkong mot lummig innergård, ljust slitstarkt laminatgolv för bästa komfort. Genomgående lägenhet vilket tillför ett fantastiskt naturligt ljusinsläpp där sovrummen är rogivet placerade mot lugn innergård. Denna lägenhet är belägen i vacker fastighet och vetter åt två väderstreck med stor balkong i bra läge för många soltimmar fram till strax efter lunch med fri utsikt över innergård och koloniträdgårdar.

Välkomnande, möblerbar hall öppnar upp med god yta för avhängnad och stor klädkammare förvaring längs vägg med vackert stengolv sträcker sig över hela hallen. Vidare öppnas hela lägenheten upp och vi leds nu in till kök, matplats och sällskapsdel i öppen planlösning med fantastisk atmosfär där matplats för 6-8 personer är centralt placerat mellan ytorna för att skapa en naturlig övergång. Sällskapsrummet vetter mot Lugnets Allé med stora fönsterpartier som ger fint ljusinsläpp och generös yta för stort möblemang som soffgrupp och skrivbordsdel. Köket går i modern stil i fint nyrenoverat skick med den funktionalistiska utformningen av ett L, väl med goda arbets -och förvaringsutrymmen. Fullt maskinellt utrustat med vitvaror som kyl/frys, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin och induktionshäll.

Det rogivande stora sovrummet vetter mot lugn innergård, underbart ljusinsläpp med utgång till lägenhetens stora balkong. Sovrummet är beklätt med laminatgolv för att skapa mjuka värden och ger plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Här finns även gott om förvaring. Intill sovrummet nås badrum, helkaklat i vitt med stora plattor på vägg och mörkgrå klinkers på golv. Rymlig duschyta med badkar och duschvägg i klarglas och kopparfärgad takdusch med blandare. Stort handfat med kommod i ljust träslag med spegel ovanför samt fristående WC-stol. Golvvärme, handdukstork och givetvis kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I fil till stora sovrummet är lägenhetens andra mindre sovrum beläget, med stor garderobsvägg och fint ljusinsläpp från fönster och burspråk. Plats för stor säng eller två mindre samt möblemang. Utanför sovrummen ges utökad förvaring genom god klädkammare i hallen.

Här bor du i en magnifik, yteffektiv lägenhet med alla attribut som kan efterfrågas i ett modernt hem på attraktiv adress i navet av allt Hammarby Sjöstad har att erbjuda. Runt hörnet finns spårvagn likväl som flertalet restauranger och take-away ställen för bekväma hemmakvällar.

Förening

Brf Innanhavet 1 är en välskött och äkta förening. Marken innehas med tomträtt och föreningen består av 83 bostadssrättslägenheter, ett antal bokaler, ett gårdshus med växthus och gemensamma ytor samt 5 hyresrätter. Föreningen har ett positivt kassaflöde och ammorterar i god takt. Senast gjorda ammorteringen var på 1 milj kr enligt årsredovisning för 2017. Stabil kassa med resurser för oförutsägbara kostnader. Föreningen innehar 5 parkeringsplatser, kostand 900kr, separat kö.

Fastighet

Vacker fastighet byggd 2002, som ligger mellan det grönskande naturreservatet Ekbacken och Hammarby Sjö med dess strandpromenad och bryggor. 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Lugnets Allé 76

Pris: 4 795 000 kr

Avgift: 5 821 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten

Antal rum: 3

Boarea: 88 kvm enligt föreningens information

Våning: 1 av 4

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 1

Lägenhetsnr LMV: 1101

Andelstal: 0.12 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 2002

Uppvärmning: Fjärrvärme

Se mer