Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 4 090 kr / mån

Boarea: 138 kvm

Antal rum: 5 rum och kök

Våning: 3 av 3

Interiör

Äntligen saluförs denna fantastiska familjelägenhet belägen i gränslandet mellan Östermalm och Vasastan. Bostaden besitter många av de egenskaper som ofta efterfrågas i ett modernt hem så som; högt till tak, genomgående planlösning, vackra originaldetaljer samt balkong i syd-väst med sol från lunch till solnedgång! Denna våning är belägen högst upp i huset och består av två plan, varav en tidsenlig trappa skiljer av planen.

Entréplan disponeras enligt följande; bakom betryggande dörr välkomnas vi av en trivsam och inbjudande hall som öppnar upp till våningen. I hallen finner vi platsbyggda garderober och gäst-wc. Vidare leds vi in i en inre hall där vi har ca 5m i takhöjd och trappan till ovanvåningen finns. Åt norr vetter bostadens vardagsrum och ena sovrum. Vardagsrummet är ljust och välplanerat med fungerande öppen spis och fransk balkong. Sovrummet är väl tilltaget med garderobsvägg och plats för stor dubbelsäng samt arbetshörna. Åt söder vetter bostadens matsal, jungfrukammare och kök. bostadens kök ligger separat, utrustat med den maskinella utrustning som efterfrågas i ett modernt hem. En tidsenlig serveringsgång, med mycket plats för förvaring, tar oss vidare till bostadens matsal med fri utsikt mot Valhallavägens bakgårdar. Jungfrukammaren är belägen i fil mellan kök och matplats och rymmer en säng och ytterligare möblemang. Här finns även utgång till bostadens härliga balkong i insynsskyddat, fritt och soligt läge! På ovanvåningen finner vi bostadens tredje sovrum med garderobsvägg. Fantastiskt öppningsbart takfönster som bidrar med härligt ljusflöde! På entréplan finner vi bostadens badrum som är helkaklat och utrustat med tvättmaskin, dusch, wc, kommod och handfat. Fräscht och fungerande. 

Här bor du med närhet till både Stureplan och Odenplan. Både KTH och Handelshögskolan inom promenadavstånd, samt Hagaparken och dess grönområden. T-bana Tekniska Högskolan samt flertalet innerstadsbussar bakom knuten. Denna del av Valhallavägen tillhör Norra Djurgården vilket gör att du hittar Lill-Jansskogen som är en del av nationalstadsparken och friluftsområden en kort promenad bort. Här har du både Stora och Lilla skuggan med fantastiska löparspår för den aktiva och Stora Skuggans Wärdshus för söndagslunch i naturen. Varmt välkomna på visning! 

Förening

Brf Roslagsbanan 16 är en äkta bostadsrättsförening med stabil ekonomi. 12 bostadsrättslägenheter samt en lokal som hyrs ut. Avgiften kan komma att höjas ca 5 % enligt samtal med ordöfrande. Föreningen tar ut en mindre avgift vid användande av tvättstugan.

Fastighet

Vacker funkisfastighet med byggår 1931. Hiss finns.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Drottning Kristinas väg 11

Avgift: 4 090 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV(basutbud)

Antal rum: 5

Boarea: 138 kvm enligt uppmätning

Våning: 3 av 3

Hiss: Ja

Lägenhetsnr LMV: 1301

Andelstal: 11.3 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1931

Se mer