Pris: 2 650 000 kr / bud

Pris per kvm: 108 163 kr

Avgift: 1 898 kr / mån

Boarea: 24.5 kvm

Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 2 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

I vacker 20-tals fastighet med närhet till Strandvägen finner du här denna smakfulla och optimalt planerade etta mot lugn innergård. Generös balkong i ostört läge med gedigen plats för utemöbler och växtligheter. Härligt rum med ett fantastiskt ljusinsläpp och vacker fiskbensparkett till golv. Given plats i sällskapsrum för större säng, tv och matplats. Separat kök bakom vacker originaldörr med ett charmfullt fönster mot gård. Här finns bra arbetsytor och maskinell utrustning i form av spis, ugn, micro och kylskåp. Rymligt och helkaklat badrum med dusch, wc, tvättställ och spegelskåp. Välkomnande hall med avhängingsmöjligheter och djup klädkammare för bra förvaring. En synnerligen trevlig enrummare på allra bästa adress!

Från denna del av Styrmansgatan bor du ett absolut stenkast från Strandvägen och dess kajer som erbjuder både uteserveringar sommartid och mysiga butiker som Rose & Born och Hotell Diplomats gårdsbutik med delikatesser. Ett kvarter ner hittar du ett av Stockholms mest välrenomerade skrädderi och kemtvätt. Fortsätter du Strandvägen bort når du Kungliga Djurgården på kort promenadavstånd och spårvagnen som stannar alldeles nedanför tar dig hela vägen förbi NK till T-Centralen.  

Förening

Brf Carlelag 105 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som äger och förvaltar fastigheten Styrmannen 37 med tillhörande mark. Föreningen upplåter 46 lägenheter med bostadsrätt om en total lägenhetsyta av 1922 kvm. Föreningen har även tre lokaler som upplåtes med hyresrätt samt 10 garageplatser som även dessa upplåts med hyresrätt, kösystem tillämpas och kostar 2700 kr/månaden. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV som levereras av ComHem (analogt basutbud).

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp samt överlåtelseavgift om 1 % av basbelopp. Juridisk person accepteras ej. Inga planerade avgiftshöjningar. 

Fastighet

Vacker fastighet med byggnadsår 1930. Ett urval av genomförda renoveringar och underhållsarbeten; 

1999/2000 - En omfattande renovering med stambyte, nya elstigar, tak-fönster -och fasadrenovering. 
2003 - Renovering av trapphuset 
Kommande hissrenovering av båda hissar föreligger. 

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en trivsam innergård, tvättstuga med ny maskinell utrustning från 2013 samt cykelförråd. Till lägenheten hör ett källarförråd. 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Styrmansgatan 16 B

Pris: 2 650 000 kr

Avgift: 1 898 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)

Antal rum: 1

Boarea: 24.5 kvm enligt uppmätning

Våning: 2 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 0008

Lägenhetsnr LMV: 1201

Andelstal: 1.631 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1929

Tv-Internet: Com hem

Se mer