Pris: 22 500 000 kr / bud

Pris per kvm: 145 161 kr

Avgift: 6 458 kr / mån

Boarea: 155 kvm

Antal rum: 6 rum och kök

Våning: 1 av 1

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu saluförs Villa "Stallet" på mycket attraktivt läge ute på Djurgården med enastående utsikt! Villan upplåts med bostadsrätt och består av sex rum och kök fördelat på ett plan. Hela bostaden är i absolut toppskick med hela fem möjliga sovrum, två badrum samt  tvättrum. En familjedröm helt enkelt! Parkeringsplats ingår i avgiften samt båtplats. "Studiolägenhet" om 18kvm finns inkluderat i totalarean som består av 1 rum med pentry, badrum med tvättmaskin. Låga driftskostnader med vattenburen värme i hela huset! Varmt välkomna!

Entrén öppnar upp och bjuder på ett stort och rymligt kök utrustat med allt som efterfrågas i ett modernt hem, där självklart vinkyl och diskmaskin är inkluderat! I anslutning till köket finns en trivsam matplats med plats för stor sittgrupp och skjutdörrar ut till verandan med sol från morgon till kväll. I öppet landskap med kök och matplats finner vi hemmets vardagsrum som besitter många av de kriterier som efterfrågas varav några är; högt till tak, braskamin samt tre magnifika fönster som bidrar med vacker sjöutsikt! I fil med vardagsrummet finns ett "tv-rum"/extra sovrum.

Hemmets sovrum och badrum ligger i ostört läge med distans ifrån de sociala rummen. Tre sovrum i fil med platsbyggda garderober, där samtliga inrymmer dels säng och önskat möblemang. Vägg i vägg med master bedroom finns husets stora badrum med både badkar och dusch. I hallen närmare entrén finns husets andra badrum med dusch. I hallen finns även platsbyggda garderober som tar hand om förvaringsbehoven. 

Här bor man ostört i "Stallet" ute på Djurgården med närhet till allt man kan önska. Närheten till naturen och vattnet men samtidigt så nära city är svårt att hitta! I närheten av bostaden finns välsorterade Ica Värtan, SATS Gärdet för den träningsmedvetna samt hela Gärdesfältet. En kortare cykeltur tar oss till Strandvägen och vidare till storstadens puls!

Varmt välkomna!

Förening

Brf Lidingöbro är en så kallat äkta bostadsrättsförening och upplåter sex stycken bostadsrätter åt föreningens medlemmar. Marken runt omkring husen är gemensam. Tomten innehas med arrende. Föreningen är för närvarande skuldfri. 

Fastighet

Fastigheten går under namnet "Stallet". Stallet var från början ett stall åt Lidingö Bros värdshus. Föreningen består av sex stycken villor upplåtna med bostadsrätt. Var och en ansvarar för sin bostadsrätt, för mer information vänligen se föreningens stadgar.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Kaknäsvägen 74

Pris: 22 500 000 kr

Avgift: 6 458 kr/mån

Avgiften inkluderar: Vatten

Antal rum: 6

Boarea: 155 kvm enligt uppmätning

Våning: 1 av 1

Hiss: Nej

Lägenhetsnr Brf: 011

Andelstal: 14.12 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Se mer