Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 4 089 kr / mån

Boarea: 108 kvm

Antal rum: 3.5 rum och kök

Våning: 2 av 6

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Välkommen till denna fina och ljusa 3,5:a med härlig balkong i sydväst med fritt läge. Rymligt sällskapsrum med burspråk och härligt flöde i lägenheten tack vare planlösningen. Vackra speglade dörrar, högt till tak och djupa fönsternischer är detaljer från byggåret. Flexibel planlösning med två till tre sovrum. Genomgående fina golv. Vacker tegelfastighet anno 1913.

Entré med säkerhetsdörr, bra avhängningsmöjlighet med ingång till klädkammare samt gäst wc. Inre möblerbar hall som öppnar upp till våningens rymliga ytor. Sällskapsrum med vackert burspråk mot gatan och i fil ligger ett till rum som idag är uppdelat i två rum med skjutdörrar emellan. Dekorativ öppen spis som fungerar. Sällskapsrummet och köket ligger mittemot varandra och skapar med den inre hallen härliga sociala ytor. Köket kommer från Haga och är platsbyggt med all maskinell utrustning inklusive vinkyl. Från köksfönstret ser man ut mot innergårdens grönska och det öppna fria läget mot gården. I fil med köket ligger ett rymligt sovrum med mycket förvaringsmöjligheter (från Pickyliving) och utgång till balkongen. Solig sydvästvänd balkong utan insyn. Kaklat badrum med dusch och tvättpelare. I passagen utanför finns ytterligare förvaring med en inbyggd garderob med djupt överskåp.

Här bor du i navet av Vasastan beläget  nära grönskande Vasaparken och mysiga Birkastan med populära Rörstrandsgatan med dess restauranger och butiker. På kort avstånd hittar du välsorterade matbutiker som ICA och Cajsa Warg med sitt enastående utbud av ekologiska och närproducerade råvaror där det även erbjuds matlagningskvällar för den intresserade. Kaffeverket huserar alldeles runt hörnet där du erbjuds en hälsosam meny i mysig miljö. Intill hittar du även Bakery & Spice för nybakad bröd till helgen. Klassiker som Tennstopet och Wasahof når du med en kort promenad upp till Dalagatan. Från denna adress har du goda kommunikationsmöjligheter i form av närhet till Odenplan, tunnelbana och nya citybanan. Många av Stockholms busslinjer går alldeles utanför och tar dig smidigt till alla Stockholms stadsdelar. 

Förening

Brf Torsgatan 59 är en välskött och s.k. äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 2010. Föreningen upplåter idag 21 lägenheter med bostadsrätt samt 3 hyreslokaler. Den totala lägenhetsytan uppgår till 1426 kvm. Styrelsen har precis fattat beslut om att dra in fiber (Bahnhof) i fastigheten och det kommer ingå i avgiften. Även ett visst utbud av kabel-tv kommer ingå i avgiften. Detta kommer ske som tidigast i höst. Mycket god ekonomi i föreningen där de årligen gör ett överskott. Ingen avgiftsändring planerad.

För mer information gällande föreningens ekonomi, se bilagd årsredovisning. 

Fastighet

Mycket välskött fastighet som totalrenoverades 2009. Ett urval av den omfattande renoveringen;

- Vatten- och avloppsstammar byttes ut.

- Alla lägenheter fick nya elstigar och ny elcentral med automatsäkringar.

- Ny undercentral för fjärrvärme.

- Alla lägenheter fick nya säkerhetsdörrar.

- Renovering av fönster.

- Ny plåt på yttertaket.

- Ny tvättstuga.

- Trapphus och entré har målats. Nya postboxar har monterats.

Till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en fantastiskt trivsam och grön innergård med fina planteringar, utemöbler och grill. Barnvagns/cykelförråd finns också i fastigheten.

Mer fakta

Adress: Torsgatan 59

Pris: 9 450 000 kr

Avgift: 4 089 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten (Kabel-TV, fiber kommer ingå)

Antal rum: 3.5

Boarea: 108 kvm enligt föreningens information

Våning: 2 av 6

Hiss: Ja

Lägenhetsnummer: 6508

Andelstal: 6.63030 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1913

Se mer