Pris: 11 995 000 kr / bud

Pris per kvm: 118 762 kr

Avgift: 3 821 kr / mån

Boarea: 101 kvm

Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 5 av 7

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

På attraktiv adress med högt och fritt läge ut över Tessinparkens början saluförs nu denna välskapta funktionalistiska familjevåning. Här ges generösa sällskapsytor och en mängd klassiska attribut signerat byggnadsåret som naturligt kombineras med smakfulla och påkostade material genomgående och karaktäriseras av jordnära toner med gråfärgskala. 

Välkomnande och ljus hall öppnar upp med inre del med plats för god avhängnad och förvaring. Vidare leds du in till kök och sällskapsdel i delvis öppen planlösning genom stiliga pardörrar. Tilltaget sällskapsrum med fungerande vacker öppen spis som blir till våningens hörnrum som vetter ut mot både Tessinparken och Valhallavägen med stora fönsterpartier och utgång till sagolik balkong som sträcker sig åt två sidor av fasaden med underbar utsikt och solläge. Köket är beläget i fil och blir till en förlängd del av sällskapsrummet, här ges yta för stor matplats åt 8-10 personer. Stort arbetskök i sober grå ton med bänkskiva och stänkskydd i beige natursten. Här finns all önskvärd maskinell utrustining med fullstor kyl och frys. Master bedroom i lummigt läge mot Tessinparken, liggandes i sängen med fantastisk vy över trädkronorna i parken. Stilsäkra, platsbyggda garderober längs två väggar. Intill den inre hallen nås ett rymligt badrum med hexagonplattor av marmor till golv ovan behaglig komfortvärme samt vita kakelplattor på vägg badkar, takdusch, wc, tvättställ med kommod och spegelskåp. Två rogivande barnrum intill varandra med gott om plats för säng och lekplats. Gäst-wc invid hall för hela familjens bekvämlighet. Oerhört bra förvaringsmöjligheter i hall med smarta garderober och klädkammare, bevarat serveringsskåp samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Våningen har nyligen totalrenoverats med både varsam och eftertänksam hand där all el är infräst i väggen, samtliga ljuskällor har dimmer, en ugn med ångfunktion och en optimalt genomtänkt planlösning för familjens samtliga medlemmar.

Förening

Brf Högvakten 7 är en så kallad äkta bostadsrättsförening med god ekonomi och fina lokalintäkter. Föreningen upplåter 28 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet och 4 lokaler med hyresrätt. Marken innehas med äganderätt. Fiber indraget till fastigheten av IP Only där bredband levereras av Ownit. Föreningen har inte beslutat om någon förändring av avgiften.

Fastighet

Fastigheten Högvakten 7 är en välskött funkisfastighet anno 1932. Total boyta om 2413 kvm och lokalyta om 358 kvm.

Utförda renoveringar:
Omläggning av tak 1996
Omputsning av fasad 1996
Renovering av balkonger 2000
Elstambyte 2000
Rörstambyte 2001
Renovering källare 2002
Renovering trapphus 2003
Fönsterrenovering 2012
Stamspolning 2013
OVK 2015
Fasad 2016
Balkongerna målade 2016

Inget planerat underhåll framöver. 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Valhallavägen 155, 5tr

Pris: 11 995 000 kr

Avgift: 3 821 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten

Antal rum: 4

Boarea: 101 kvm enligt uppmätning

Våning: 5 av 7

Hiss: Ja

Andelstal: 4.15400 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Se mer