Pris: 7 150 000 kr / bud

Pris per kvm: 119 167 kr

Avgift: 2 143 kr / mån

Boarea: 60 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 2 av 3

Interiör

På populär och trivsam gata saluförs nu denna synnerligen tilltalande tvårummare, belägen i vackert gårdshus.

Här erbjuds ett fantastiskt ljusflöde med 4 fönster i fil mot fantastisk innergård, påkostade materialval samt generöst sällskapsrum med vackra utsmyckningar. Med en takhöjd på hela 3,1 m upplevs lägenheten luftig och rymlig. Harmoniskt badrum i toppskick med golvvärme. Rogivande sovrum med något mörkare färgtoning bidrar till en mysig känsla! Köket är smakfullt renoverat med gråa fronter och carraramarmor som bänksskiva. Hela bostaden har under senare år genomgott en förädling för att nu presenteras i detta exklusiva skick med svitkänsla. Vacker fastighet med stabil och populär förening som är lågt belånade.

Välkomnande hall innanför betryggande säkerhetsdörr med avhängning längs hallen och tillhörande garderob. Hallen öppnar upp mot lägenhetens kök som är socialt planerat med tillhörande matplats och öppen planlösning mot vardagsrumsdelen. Luftigt och modernt kök med all önskvärd maskinell utrustning inklusive vinkyl. Grå skåpsluckor samt påkostad bänkskiva i carraramarmor. Spatiöst sällskapsrum med ett magnifikt fönster och måttbeställda gardiner från golv till tak. Vardagsrummet erbjuder väl tilltänkt möbleringsalternativ med plats för både soffparti och matplats. Vardagsrummet besitter många av de klassiska attribut som efterfrågas på Östermalm; högre bröstpanel, två magnifika takrosett, stuckatur samt ett fantastiskt vackert brädgolv som är vitlaserat. Rymligt badrum beklätt med marmor. Här finns en regndusch med glasad duschvägg, ett fantastiskt tvättställ, vägghängd-wc, handdukstork, platsbyggt skåp samt golvvärme. Harmoniskt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Stor garderob i vardagsrummet som tar hand om klädförvaringen..

Här bor du i en vacker fastighet på attraktiv adress som har byggår under sent 1800-tal. Grev Turegatan leder både upp till Valhallavägen och hela vägen ner till Birger Jarlsgatan och vidare mot Dramaten och Nybrokajen med Östermalmstorg och Saluhallen på vägen. I närheten finner du allt du kan önska. På några minuters gångavstånd hittar du Fältöversten med ett brett utbud av butiker. På Grev Turegatan ligger Trattoria Monanari som på senare tid blivit omåttligt populärt för deras middagssittningar. Välsorterade ICA Esplanad finner du någon minut bort som tillhör en av Östermalms bästa matbutiker. För dig som gillar att träna finns Sats Stadion ett stenkast bort. Är du en person som önskar ekologiskt, närodlat, glutenfritt och vegetariskt står Ecoist till din tjänst, en oas för att hitta det bästa för din kropp i matväg.

Förening

Bostadsrättsföreningen Brf Bäfvern 8 bildades år 1984 och består av 27 lägenheter varav samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen är klassad som en s.k äkta förening och marken innehas med äganderätt. Gemensamma utrymmen som erbjuds är en fantastisk och lummig innergård med utemöbler och grillmöjligheter, tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd. Utöver detta finns en miljlstation på bakgården där samtliga sopor går att sortera! Ingen avgiftsförändring planerad i dagsläget (avstämt 7 aug 2019).

Fastighet

Vacker och välskött fastighet anno 1882-84 som består av ett gatuhus och ett gårdshus. Ingen stor renovering planerad i dagsläget (avstämt 7 aug 2019). Föreningen genomför partiella stambyten och två lägenheter är ej stambytta men är ingenting som påverkar lägenheten som nu finns till försäljning.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Grev Turegatan 78

Pris: 7 150 000 kr

Avgift: 2 143 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten

Antal rum: 2

Boarea: 60 kvm enligt uppmätning

Våning: 2 av 3

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 23

Lägenhetsnr LMV: 1202

Andelstal: 2.665 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Se mer