Pris: 4 290 000 kr / bud

Pris per kvm: 99 767 kr

Avgift: 2 311 kr / mån

Boarea: 43 kvm

Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 0,5 av 6

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Med bästa läge på Nybrogatan salubjuds här denna smakfulla 1,5:a med stort loft. Öppen planlösning om 43 kvm i ett av Östermalms mest funktionalistiska och klassiska hus. Synnerligen tilltalande lägenhet med härligt ljus från stora industriella fönster och en otrolig rymdkänsla som takhöjden om 3,5 meter bidrar till.  Genomgående fint ekgolv.

Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter innanför betryggande säkerhetsdörr. Walk in closet med ekinredning och infälld belysning. Sällskapsrum med plats för både vardagsrum och matplats. Smakfullt kök från Kvänum med extra djup bänkskiva/stänkskydd i marmor och all önskvärd maskinell utrustning från Gaggenau. Rejäl stege i ek upp till loftet med plats för 160 cm säng. Utsökt badrum utrustat med dusch, vägghängd WC, tvättmaskin och torktumlare från Miele, golvvärme samt infällda spotlights. 

Välkommen till denna lyxiga lägenhet med svitkänsla!

Här bor du på genuina Nybrogatan som erbjuder ett rikt restaurangliv med populära Nybrogatan 38, Spanjorskan och NYKO, sommartid är här gågata där ovan nämnda restauranger har vackra uteserveringar. Med närhet till grönskande Humlegården och Östermalmstorgs inbjudande service samt Saluhall. Ett par kvarter ner på Nybrogatan finnes en stor Hemköp, Systembolaget och Åhléns för de vardagliga behoven.

Förening

Brf Nybrogatan 57 är en äkta bostadsrättsförening och upplåter 43 lägenheter med bostadsrätt, samt 2 lokaler. Kabel-TV (basutbud) & Bredband levereras av Ownit och båda ingår i månadsavgiften. 
Till lägenheten hör ett källarförråd om 6 kvm samt ett fack i föreningens vinkällare gemensamma vinkällare med plats för ca 80 flaskor. 

För närvarande finns inga planerade avgiftsförändringar.

Fastighet

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Guldfisken 18 med byggår 1936. Byggherre var Kungliga Byggnadsstyrelsen och arkitekt var Erik Lallerstedt som ritade merparten av Postverkets byggnader. I Nybrogatan 57 hade de rest ännu ett posthus och alldeles säkert var de mycket nöjda med resultatet. Fastigheten totalrenoverades 2012-2013 av Oscar Properties.

Föreningen har inga planerade underhåll framgent.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Nybrogatan 57 A

Pris: 4 290 000 kr

Avgift: 2 311 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband

Antal rum: 1

Boarea: 43 kvm enligt föreningens information

Våning: 0,5 av 6

Hiss: Ja

Lägenhetsnr LMV: 1002

Andelstal: 1.153 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Se mer