Pris: 9 450 000 kr / bud

Pris per kvm: 82 174 kr

Avgift: 4 891 kr / mån

Boarea: 115 kvm

Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 4 av 13

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

I Patriams påkostade projekt på Studentbacken ges här chans till denna moderna och välskapta lägenhet med exklusiva material genomgående och hotellkänsla, väldisponerad planlösning med generös sällskapsyta i delvis öppen planlösning till kök, tre sovrum varav två med walk-in closet, dubbla badrum samt två balkonger varav ett inglasat orangeri med stort skjutbart glasparti. 

Avhängningsvänlig hall med klinkergolv välkomnar med förvaring från platsbyggd garderob och städskåp. Hallen leder vidare in till kök och orangeri med stora fönsterpartier i sydväst som ger fint ljusinsläpp. Köket går i sober, modern känsla med grå färgskala och vacker marmorskiva som beklär bänk och vägg där god arbetsyta ges. All önskvärd maskinell utrustning som kylskåp och frys, induktionshäll, varmluftsugn och diskmaskin. Centralt placerat finner du en platsbyggd hylla för extra förvaring åt vinflaskor och böcker. Matplats ges åt 6-8 personer i anslutning till orangeriet med vacker vy genom panoramafönster mot grönskande Norra Djurgården. 

Orangeriet är placerat intill matplatsen i sydväst med sitt stora skjutbara fönsterparti som gör rummet användningsbart året om och blir en förlängd del av köket. Här ges plats för stort loungemöblemang där såväl frukost, lunch och middag kan avnjutas. Vidare från kök leds du in till stort sällskapsrum med tilltagna fönster åt två väderstreck och utsikt mot Norra Djurgården samt Kungliga Tennishallen. Rummet ger plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang och är i delvis öppen planlösning till kök vilket låter det sociala livet löpa på. 

Det stora masterbedroom ger yta för stor dubbelsäng med passande möblemang och får fint ljusinsläpp från två stora fönster varav ena även är utgång till möblerbar balkong med förmiddagssol. Rymlig walk-in closet med heltäckningsmatta och belyst interiör av mörkare träslag återfinns i hörnet och förstärker hotellkänslan. Intill finner du lägenhetens andra sovrum som även går att nyttja till arbetsrum med plats för stor säng och förvaring samt två fönster. Utanför sovrummet ges generös badrum, helkaklat i vitt på vägg och grått klinker på golv. Badkar med dusch och duschvägg i klarglas, vägghängd wc, tvättställ med belyst spegel av mörkt träslag, badrumsskåp samt två stående handduksvärmare och golvvärme. Det andra masterbedroom går i samma enhetliga hotellkänsla som ger walk-in closet beklätt med heltäckningsmatta och ljus garderobsinredning samt stor yta för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Utanför når du det andra rymliga badrummet samt separat tvättstuga. Helkaklat i vitt med grått klinker på golv. God duschyta med takdusch och duschvägg i klarglas. Vägghängd wc, tvättställ med belyst spegel av mörkt träslag, badrumskåp, två stående handduksvärmare samt golvvärme. Tvättstugan ger god arbets- och förvaringsyta från bänk samt överskåp med hyllplan. Grått klinker på golv samt vita väggar. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. 

Förening

Brf Utsikten är en välskött äkta bostadsrättsförening som äger marken och registrerades under 2017. Föreningen upplåter 36 lägenheter med bostadsrätt fördelade på 13 våningsplan om en lägenhetsyta av 3.125 kvm. I huset som färdigställdes 2017 finns även garage med 21 parkeringsplatser som nås via hiss med plats för bilen från gatuplan. Garageplats kostar 1900 kr/månaden och tillämpas med kösystem. Bredband levereras via Ownit och ingår i avgiften. Till lägenheten hör rymlig källarförråd samt eget vinförråd med plats för cirka 40 flaskor. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en generös takterrass med vacker utsikt och utemöblemang. Här finns även en inglasad del med matplats för 12-15 personer. Cykelförråd samt barnvagnsförråd. Inga kommande avgiftsändringar (kontrollerat 20/8-2019). 

Månadsavgiften betalas i två olika delar, den ena delen baseras på lägenhetens andelstal (fast del) och den andra delen motsvarar föreningens kostnad för varm och kallvattenförbrukning samt hushålls-el per lägenhet (rörlig del). Den rörliga delen av årsavgiften mäts genom undermätning av förbrukning av respektive nyttighet och kostnadsberäknas för samtliga lägenheter. Husets ambition är att klassas som miljöbyggnad guld vilket innerbär att drifts- och energikostnaderna tillsammans med hållbara materialval och bra inomhusklimat ska hållas låga. 

Fastighet

Huset stod färdigställt under 2017 och byggdes av Patriam, signerat arkitekt Eva Martini med mål att skapa framtidens boende där komfort och låga driftskostnader prioriterats. Genom hållbara materialval och ett innovativt samt välbalanserat värme- och ventilationssystem var målet under byggnationen att skapa en miljöklassad byggnad med högsta betyg ”guld”.
Betyg guld är en mycket hög nivå som de mest ambitiösa byggnaderna med uttalad miljöprofil kan få. Det räcker såväl inte med att husets konstruktion når upp till kriterierna, de boende tillfrågas när det gått två år om vad de tycker om innemiljön. 

Inga underhåll och reparationsarbeten har utförts eller planerats. 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Studentbacken 1

Pris: 9 450 000 kr

Avgift: 4 891 kr/mån

Avgiften inkluderar: Kabel-Tv (grundutbud) samt bredband

Antal rum: 4

Boarea: 115 kvm enligt föreningens information

Våning: 4 av 13

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 0401

Lägenhetsnr LMV: 1101

Andelstal: 3.45 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 2017

Tv-Internet: Ownit

Se mer