Pris: 3 995 000 kr / bud

Pris per kvm: 86 848 kr

Avgift: 2 571 kr / mån

Boarea: 46 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 10 av 13

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Äntligen saluförs denna fantastiska tvårummare i Patriams påkostade projekt på Studentbacken. Bostaden är belägen på 10:e våningen och har magnifik utsikt. Fritt läge och utsikt över takåsar är två egenskaper som kommer på köpet. Lägenheten är modern och påkostad med exklusiva material. Genomgående och hotellkänsla, väldisponerad planlösning med generös sällskapsyta i öppen planlösning till kök, ett sovrum med walk-in closet, stort badrum samt en balkong med grönskande utsikt.

Avhängningsvänlig hall välkomnar med förvaring från platsbyggd garderob och städskåp. Hallen leder vidare in till sällskapsrum och kök med stora fönsterpartier i nordöst som ger fint ljusinsläpp. Köket går i sober, modern känsla med grå färgskala och vacker stenskiva som beklär bänk och vägg där god arbetsyta ges. All önskvärd maskinell utrustning som kylskåp och frys, induktionshäll, kombinerad micro/ugn och diskmaskin. Bredvid kyl/frys placerat finner du en platsbyggd hylla för extra förvaring åt vinflaskor och böcker. Plats för både soffmöblemang och matplats.

Det stora sovrummet ger yta för dubbelsäng samt nattduksbord och får fint ljusinsläpp från stort fönsterparti med utgång till bostadens härliga balkong med förmiddagssol. Rymlig walk-in closet med gott om förvaring samt platsbyggda garderober. I hallen ges access till hemmets generösa badrum, helkaklat i vitt på vägg och grått klinker på golv. Dusch och duschvägg i klarglas, vägghängd wc, tvättställ med spegelskåp ovan, två stående handduksvärmare, golvvärme samt kombinerad tvätt- / torktumlare. 

Förening

Brf Utsikten är en välskött äkta bostadsrättsförening som äger marken och registrerades under 2017. Föreningen upplåter 36 lägenheter med bostadsrätt fördelade på 13 våningsplan om en lägenhetsyta av 3.125 kvm. I huset som färdigställdes 2017 finns även garage med 21 parkeringsplatser som nås via hiss med plats för bilen från gatuplan. Garageplats kostar 1900 kr/månaden och tillämpas med kösystem. Bredband levereras via Ownit och ingår i avgiften. Till lägenheten hör rymlig källarförråd samt eget vinförråd med plats för cirka 40 flaskor. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en generös takterrass med vacker utsikt och utemöblemang. Här finns även en inglasad del med matplats för 12-15 personer. Cykelförråd samt barnvagnsförråd. Inga kommande avgiftsändringar (kontrollerat 20/8-2019). 

Månadsavgiften betalas i två olika delar, den ena delen baseras på lägenhetens andelstal (fast del) och den andra delen motsvarar föreningens kostnad för varm och kallvattenförbrukning samt hushålls-el per lägenhet (rörlig del). Den rörliga delen av årsavgiften mäts genom undermätning av förbrukning av respektive nyttighet och kostnadsberäknas för samtliga lägenheter. Husets ambition är att klassas som miljöbyggnad guld vilket innerbär att drifts- och energikostnaderna tillsammans med hållbara materialval och bra inomhusklimat ska hållas låga. 

Fastighet

Huset stod färdigställt under 2017 och byggdes av Patriam, signerat arkitekt Eva Martini med mål att skapa framtidens boende där komfort och låga driftskostnader prioriterats. Genom hållbara materialval och ett innovativt samt välbalanserat värme- och ventilationssystem var målet under byggnationen att skapa en miljöklassad byggnad med högsta betyg ”guld”.
Betyg guld är en mycket hög nivå som de mest ambitiösa byggnaderna med uttalad miljöprofil kan få. Det räcker såväl inte med att husets konstruktion når upp till kriterierna, de boende tillfrågas när det gått två år om vad de tycker om innemiljön. 

Inga underhåll och reparationsarbeten har utförts eller planerats. 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Studentbacken 1, 10 tr

Pris: 3 995 000 kr

Avgift: 2 571 kr/mån

Avgiften inkluderar: Kabel-Tv (grundutbud) samt bredband

Antal rum: 2

Boarea: 46 kvm enligt uppmätning

Våning: 10 av 13

Hiss: Ja

Lägenhetsnr LMV: 1002

Andelstal: 1.81400 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 2017

Se mer