Pris: 2 995 000 kr / bud

Pris per kvm: 90 758 kr

Avgift: 2 035 kr / mån

Boarea: 33 kvm

Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 4 av 6

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Högt upp på fjärde våningen bor du här med Södermalms grönaste balkong i rakt söderläge. Optimalt planerad enrummare med ett fantastiskt ljusinsläpp och vackra originalattribut från byggnadsåret. Given plats i sällskapsrum för större säng, soffmöblemang och TV. Inbjudande kök med vita skåpsluckor och bänkskiva av gediget trä, här finns bra arbetsytor och all önskvärd maskinell utrustning. Härlig matplats för upp till 6 personer med ett stort fönster grönskan utanför. Rymligt och helkaklat badrum med badkar med dusch, wc och tvättställ med kommod. Välkomnande hall med goda avhängingsmöjligheter och två garderober för bra förvaring.

Lägenheten kan med enkelhet göras om till en tvåa genom att bygga en vägg/skjutdörr mellan kök och matplats för att således få ett mindre sovrum i nuvarande matplats. Se alternativ planskiss.

Här bor du på en av SoFo’s populäraste adresser mellan Nytorget och Folkungagatan med det bästa Södermalm har att erbjuda. Ett kvarter ifrån på samma gata finner du japansk-peruianska Indiokitchen som på senare tid blivit väl omskrivet. Välsorterade Cajsa Warg som nu bytt namn till ROT Butik & Kök fortsätter husera på Rehnsgatan och säljer sitt ekologiska och närproducerade utbud råvaror för den matintresserade. Nytorget får tala för sig själv, här återfinns butiker som Acne Studios, Pärlans fantastiska konfektyr, prisbelönta Agrikultur Bar på Skånegatan och klassiker som Urban Deli och Nytorget 6 med många fler. 

Förening

Brf Ron 15 är en s.k. äkta bostadsrättsförening med stabil ekonomi som bildades 2002. Föreningen består av 34 lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt en lägenhet och två lokaler som upplåts med hyresrätt. Kabel-TV levereras av Com Hem och ingår i månadsavgiften. Bredband levereras av Ownit och ligger med ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 139kr. Obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 58kr för balkongfond. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av aktuellt prisbasbelopp och en pantsättningsavgift om 1% av aktuellt prisbasbelopp som båda debiteras köparen. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Det finns inga planerade avgiftsförändringar, kontrollerat 2019-09-12.

För mer information se bilagda dokument.

Fastighet

Ståtlig funkisfastighet med en mycket trevlig entré som bebyggdes 1939. Fastigheten Oron 15 ägs och förvaltas av föreningen. Den totala arean är 1357kvm, varav 1221kvm utgör boarea och 136kvm utgör lokalarea. Föreningens medlemmar disponerar gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, cykel och barnvagnsförråd, fin innergård med grillmöjligheter och en underbar nyligeb uppförd festlokal med kök.

Urval av genomförda renoveringar;

1993 Fasadputs
2003 Stambyte El & Rör
2003 Installation av säkerhetsdörrar
2004 Hissrenovering
2008 Balkongrenovering
2009 Vindsbyggnation
2014 Nya Tvättmaskiner
2017 OVK

För närvarande finns inga renoveringa planerade framgent, enbart sedvanligt underhåll vid behov.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Kocksgatan 40, 4tr

Pris: 2 995 000 kr

Avgift: 2 035 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV

Antal rum: 1

Boarea: 33 kvm enligt föreningens information

Våning: 4 av 6

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 00020

Lägenhetsnr LMV: 1406

Andelstal: 2.864 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Se mer