Pris: 10 495 000 kr / bud

Pris per kvm: 99 952 kr

Avgift: 4 519 kr / mån

Boarea: 105 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 3 & 4 av 4

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Här saluförs nu en av Södermalms mest unika takvåningar på eftertraktad adress i Helgalundens lummiga kvarter. Öppen planlösning fördelat på två och ett halvt våningsplan med spektakulär takhöjd och fantastiskt ljusinsläpp från samtliga fyra väderstreck genom tilltagna fönsterpartier och takfönster. Vikbara skjutdörrar öppnar upp till en sagolik terrass i söderläge med ostört läge. Mästerligt renoverad takvåning med optimalt planerade ytor, öppen spis, badrum på varje plan och möjlighet till tre härliga sovrum.

Välskapt och stilrena, moderna drag men med varm och ombonad känsla hittar du här en lägenhet ut över det vanliga som påminner om ett ateljéboende. Generöst sällskapsrum i öppen planlösning till kök med dubbel takhöjd upp till nästa våningsplan, modifierade takbjälkar med inbygga skenor för spots för optimal kvällsbelysning samt loft ovan kök. Sällskapsrummet pryds av öppen spis i minimalistisk design, god yta för möblemang och stora vikbara fönster mot terrassen som sommartid suddar ut linjerna mellan inomhus och utomhus. Vidsträckt terrass i söderläge som erbjuder sol hela dagen och ger plats för såväl loungedel, matplats och grill. Stramt kök i modern skandinavisk design med svart matt kök från erkända In-Toto som gifter sig fint med den gröna brännlyckanmarmorn och en inbjudande vit köksö med bra förvaring. Fullt maskinellt utrustat induktionshäll med inbyggd fläkt och ugn från Gaggenau samt kyl/frys och diskmaskin från Siemens samt tjusig blandare från Vola. Tilltagen matplats för 8-10 personer. Invid köket nås våningsplanets exklusiva badrum med brännlyckanmarmor till golv och vita kakelplattor på väggar. Här finns regndusch från Vola, stort elegant handfat i Corian, stilren spegel, infällda spotlights och vägghängd wc. Självklart är samtliga rör och el dolda. Sällskapsvåningen har både ett loft ovan kök med säng samt ett mysigt barnrum intill terrass med fullt öppningsbart fönster.. Nedför svart formgiven ståltrappa nås nedervåningen i imponerande industriell design. Generöst master bedroom med given yta för dubbelsäng och sängbord. Intilliggande kontorsplats med plats för såväl soffa som tv, kan med enkelhet göras om till ytterligare ett sovrum. Stilrent, helvitt, badrum med avkopplande badkar, handfat samt wc. Storslagen walk in closet med ypperlig förvaring samt tvättmaskin och torktumlare. Inbjudande hall med bra avhängningsmöjligheter.
Takvåningen erbjuder ingång från båda planen. Sällskapsvåningen har vattenburen golvvärme och således finns där inga element. Nedervåningen har elburen golvvärme med element för uppvärming. 

Här bor du i lugna kvarter invid härliga Helgalunden. Med bil kan du med enkelhet parkera på gatan och ner till tunnelbanas gröna linje är det enbart ca 70 meter.

 

Förening

Brf Kvadraten 26 är s.k. äkta bostadsrättsförening som bildades 2002. I föreningen finns finns 44 st lägenheter som upplåts med bostadsrätt sam en lägenhet och fem lokaler som upplåts med hyresrätt. Juridisk person accepteras inte som ägare. Kabel-TV och Bredband levereras av Telia och ligger som ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 219kr. 
Till lägenheten hör ett otroligt stort vindsförråd som med enkelhet nås från utanför dörren på plan 4.

För närvarande finns inga planerade avgiftsförändringar. Diskussioner i styrelsen förs om en närtida avgiftssäkning.

Fastighet

Välskött fastighet som byggdes år 1936 och ritades av arkitekt Ture Sellman. Fastigheten ägs och förvaltas av föreningen med adress Allhelgonagatan 7 och Tjurbergsgatan 29. Total bostadsyta om 2467kvm och lokalyta 592kvm. Föreningens medlemmar disponerar gemensamhetsutrymmen i form av cykelrum och tvättstuga.  

Urval av genomförda renoveringar;

2004-2005 Genomfördes omfattande renovering med stambyte, nya elstigar, översyn av tak och ventilation samt fasadrenovering
2006 Uppförande av gemensam uteplats
2018 Vindsbyggnation
2018 Omläggning tak
2018 Ombyggt ventilationssystem

För närvarande finns inget planerat underhåll. 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Allhelgonagatan 7 - Vindsetage

Pris: 10 495 000 kr

Avgift: 4 519 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, bredband (+ 219kr per mån)

Antal rum: 3

Boarea: 105 kvm enligt föreningens information

Biarea: 17 kvm enligt uppmätning

Våning: 3 & 4 av 4

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 00042

Lägenhetsnr LMV: 1307

Andelstal: 4.29830 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Se mer