Pris: 5 995 000 kr

Pris per kvm: 89 478 kr

Avgift: 2 170 kr / mån

Boarea: 67 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 4 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Med högt och ljust läge ut över takåsarna återfinns denna nyligen renoverade lägenhet med generösa ytor och balkong mot lugn innergård. Lägenheten har med varsam hand renoverats för att bibehålla karaktären av sekelskifte och förstärka dess ljus och rymd med genomgående sobra material, vackra golv med vägglister, stuckatur och takrosett som ramas in väl med modern känsla från såväl kök som badrum. 

Välkomnande och avhängningsvänlig hall öppnar upp genom säkerhetsdörr i parutförande där rymlig garderob med skjutbara spegeldörrar ges. I tak återfinns infällda spotlights samt praktiskt klinker i grå färgskala på golv med golvvärme. Vidare nås generöst sällskapsrum i delvis öppen planlösning till kök där ett fantastiskt ljus släpps in från två tilltagna fönster och stort glasparti från balkongdörr i fil. Rummet ramas in med vackra lister och stilfull takrosett i mitten. Här ges utmärkt disposition för att möblera med stor soffgrupp och tillhörande möblemang med matplats för 4-6 personer. Köket avgränsas naturligt till sällskapsrummet och går i sober, vit färgskala med bänkskiva i varm, nougatfärgat trä och naturfärgad sten i grå nyans på vägg. Här ges utgång till möblerbar balkong genom glasad dubbeldörr som låter ljuset nå in. På golv ges praktiskt klinker i grå nyans och infällda spotlights i tak. God arbets och- förvaringsyta ges från både över och- underskåp, fullt maskinellt utrustat med integrerad kyl/frys, spishäll, fläkt och diskmaskin från Siemens samt vinkyl i rostfritt från Electrolux. 

I fil till sällskapsrummet nås rogivande stora sovrummet som får fint ljusinsläpp från två tilltagna fönster med fina nischer och vackra elementskydd nedanför. Här inryms stor dubbelsäng med tillhörande möblemang där stor garderob med tvådelade skjutdörrar i trä och spegelglas löper längs vägg. Genom vit skjutdörr nås lägenhetens andra sovrum där plats för stor säng med möblemang och rymlig, klassisk klädkammare ges. I hall finner du påkostad badrum, helkaklat i marmorliknande granitkeramik på både vägg och golv. Stor duschyta med vikbara duschväggar i klarglas återfinns i hörn, handfat med praktisk vit kommod och spegelskåp ovanför, kombinerad tvättmaskin med arbetsbänk ovanför från Siemens samt utökad förvaring från vitt skåp på vägg. Infällda spotlights i tak, handdukstork och golvvärme. 

Från denna adress bor du i gränslandet mellan Östermalm och Vasastan med kort promenadavstånd till ljuva Lärkstaden, Östra station och Birger Jarlsgatan som sedan kan korsas och tar dig till mysiga Sibirien och dess fantastiska utbud av restauranger på Roslagsgatan. Brunnsviken och Hagaparken med vackra naturstråk hägrar en bit bort och är ett säkert kort för motion och söndagsaktivitet. 

Förening

Brf Beckasinen 13 är en skuldfri, välskött och s.k. äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 1920 och äger marken. Föreningen upplåter 34 stycken lägenheter med bostadsrätt om en totalyta av 2297 kvm. 

Fastighet

Huset färdigställdes 1903. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval; 

1993 - Stambyte 
1997 - Fasadrenovering 
2001 - Byte av elstigar

Dokument:

Mer fakta

Adress: Valhallavägen 14

Pris: 5 995 000 kr

Avgift: 2 170 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten

Antal rum: 3

Boarea: 67 kvm enligt uppmätning

Våning: 4 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 00017

Lägenhetsnr LMV: 1401

Andelstal: 2.83410 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1903

Se mer