Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 1 928 kr / mån

Boarea: 82 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 2 av 5, hiss planeras

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Välkommen till denna ljusa och rymliga 2:a (kan göras om till 3:a, se den alternativa planritningen som är från grannens lägenhet) med sekelskiftesdetaljer. Härligt socialt umgänge i vardagsrummet och köket som ligger i fil. Låg avgift! Fastighet anno 1880.

Entré med säkerhetsdörr, goda avhängningsmöjligheter. Hallen leder in till härligt ljust sällskapsrum med plats för både soffgrupp och stort matbord. Fantastisk rymdkänsla som takhöjden bidrar till och ljusinsläpp från två fönster. Köket ligger i fil och här kan man kan öppna upp till vardagsrummet. Sobert kök med all maskinell utrustning och plats för matbord. Serveringsskåp i original bevarat. Master bedroom med klädkammare i anslutning. Mindre helkaklat badrum med dusch, wc och tvättställ.

Från denna adress bor du inte långt ifrån sagolika Brunnsviken och Hagaparken med sina fantastiska vattennära grönområden och motionsspår. Inte långt härifrån når du även Odenplan som är en av Stockholms mittpunkter när det gäller kommunaltrafik från tunnelbana, busstrafik och citybanan. Alldeles utanför porten finner du prisbelönta Michelinrestaurangen Agrikultur i regi av Filip Fastén i casual finedining miljö. Fortsätter du Roslagsgatan upp finner du ett stort utbud av restauranger och butiker. 

 

 

Förening

Fastigheten består av 37 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 5 lokaler. Den sammanlagda bostadsytan uppgår till 1867 kvm. 

Föreningen har god ekonomi med bra kassaflöde och fastigheten är mycket välskött med de stora renoveringarna bakom sig. Föreningen har precis  avslutat etapp 1 av en gårdsrenovering som även innefattar en projektering av vinden till vindsvåningar samt bygga två hissar. Föreningen är en s.k. äkta förening och äger marken. Ingen avgiftsändring planerad. 

Fastighet

Samtliga förråd kommer i samband med vindsbyggnationen installeras i källaren. Tvättstuga i källaren. Cykelparkering på innergården. Comhem levererar kabel-TV och bredband till fastigheten. 

Mer fakta

Adress: Ingemarsgatan 6

Pris: 6 675 000 kr

Avgift: 1 928 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV

Antal rum: 2

Boarea: 82 kvm enligt föreningens information

Våning: 2 av 5, hiss planeras

Hiss: Ja

Lägenhetsnummer: 032

Andelstal: 4.36 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1880

Se mer