Pris: 9 450 000 kr / bud

Pris per kvm: 108 621 kr

Avgift: 4 061 kr / mån

Boarea: 87 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 2 av 4

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Invid Karlavägen ges här chans att förvärva denna exceptionella trerummare belägen i ostört gårdshus på andra våningen. Genomgående planlösning med stora fönsterpartier som erbjuder ett underbart ljus och tre fantastiska balkonger varav den största i soligt söderläge. Kök i delvis öppen planlösning mot sällskapsrum med given matplats och sällskapsdel. Generöst badrum med såväl badkar som dusch emellan de båda sovrummen, gäst-wc i hall. Hiss direkt in i lägenheten! Huset är uppfört 1879 och har tidigare nyttjats som privatsjukhus men 2007-2009 genomfördes en totalrenovering där 26 bostadsrätter uppfördes.

Med hiss direkt från gatuplan välkomnas du in i bostadens trevliga hall, här finns en gäst-wc och gott om förvaring i dubbla garderober. Hallen öppnar upp till det spatiösa sällskapsrummet som erbjuder ett otroligt fint naturligt ljus med genomgående planlösning, generösa fönsterpartier och högt i tak samt infällda spotlights. Optimal yta för umgänge med bra plats för soffmöblemang och matplats. Väldisponerat kök som går i moderna inslag med vita luckor och bänkskiva i praktiskt rostfritt stål. Här ges ordentlig arbetsyta och goda förvaringsutrymmen. Här finns all önskvärd maskinell utrustning. Från sällskapsrummet nås två balkonger varav den ena är perfekt för grillning med närhet till köket. Den andra balkongen är väl tilltagen och ligger i söderläge vilket innebär sol större delen av dagen. Vidare leds du in till bostadens avskilda del där rogivande master bedroom är beläget i norrläge med utgång till den tredje balkongen som är av större slag. Här återfinns bra garderober samt gott om plats för dubbelsäng. Det andra sovrummet är beläget i söderläge och rymmer idag en våningssäng, ett skrivbord och bra garderob. Badrum är placerat mellan de båda sovrummen med en generös disposition. Här finns såväl badkar som dusch samt större handfat och wc. I direkt anslutning till badrum finns tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Ett synnerligen trevligt hem med en modern planlösning där sekelskifte möter nyproduktion i en oslagbar symbios!

Här bor ni i en unik fastighet på attraktiv adress med ett lugnt och eftertraktat läge, på återvändsgata mellan Östermalmsgatan och Karlavägens grönskande allé och utbud. Välsorterade ICA Esplanad som tillhör en av Östermalms bästa matbutiker finner ni en kort promenad bort. Grev Turegatan leder oss vidare ned mot storstadens puls med närliggande shopping och allt vad Stureplan har att erbjuda. Ett stenkast bort finner vi Humlegården som flertalet småbarnsfamiljer förknippar med helgernas lekplats.

Förening

Brf Hinden 21 är en s.k. äkta bostadsrättsförening som bildades 2007. Föreningen består av 26 st lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Uppvärmning sker genom fjärrvärme. Kabel-TV via Com Hem där varje medlem tecknar enskilda avtal och bredband levereras genom fiber via Stockholms stadsnät där 100mbit/s ingår i månadsavgiften. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av aktuellt basbelopp som debiteras köparen samt pantsättningsavgift om 1% av aktuellt basbelopp som debiteras pantsättaren. Juridisk person accepteras inte som köpare.
Till bostaden hör ett rymligt och fräscht källarförråd. 

För närvarande finns inga beslutade avgiftsförändringar, kontrollerat 2019-10-11.

För mer information se bilagda dokument. 

Fastighet

Fastigheten med byggår 1879 har tidigare använts som privatsjukhus - Betaniastiftelsen. Hela fastigheten totalrenoverades (2007-2009), då samtliga 26 lägenheter färdigställdes och uppläts med bostadsrätt. Fastigheten består av tre trappuppgångar, A, B och C som alla har rymliga hissar med plats för barnvagn. Trapphus B är det enda som erbjuder hiss hela vägen in till varje lägenhet. Entrén samt trapphusen är alla utan trösklar. Föreningens medlemmar disponerar gemensamhetsutrymmen i form av cykelförvaring med tak, tvättstuga och soprum på entréplan samt två mycket trevliga innergårdar.

Föreningen har under året dränerat grunden och har ev. planerat byte av innerdörrar i hissarna framgent.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Grev Turegatan 59 B

Pris: 9 450 000 kr

Avgift: 4 061 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, VA & Bredband

Antal rum: 3

Boarea: 87 kvm enligt föreningens information

Våning: 2 av 4

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 05324

Lägenhetsnr LMV: 1201

Andelstal: 3.450 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1879

Se mer