Pris: 9 750 000 kr / bud

Pris per kvm: 114 706 kr

Avgift: 4 002 kr / mån

Boarea: 85 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 2 av 5

Interiör

Nu saluförs denna trivsamma och mycket välplanerade sekelskiftesvåning om 3 rum och kök. Generöst sällskapsrum ut mot gata med fantastiskt ljusinsläpp via tre stora fönster. Stort och ljust kök med full maskinell utrustning samt matplats för upp till sex personer. Utgång från kök till stor och trivsam balkong i sydväst, belägen mot den lugna innergården. Två bra sovrum med möjlighet till tre (se alternativ planlösning). Våningen har mycket goda förvaringsmöjligheter samt tvättmaskin i badrum. En genomgående våning som präglas av tidstypiska detaljer så som djupa speglade fönsternischer, spröjsade fönster och gedigen takhöjd bidrar till den härliga känslan i våningen. 

Här bor ni i en unik fastighet på attraktiv adress med ett lugnt och eftertraktat läge, på återvändsgata mellan Östermalmsgatan och Karlavägens grönskande allé och utbud. Välsorterade ICA Esplanad finner ni en kort promenad bort som tillhör en av Östermalms bästa matbutiker. Grev Turegatan leder oss vidare ned mot storstadens puls med närliggande shopping och allt vad Stureplan har att erbjuda. Ett stenkast bort finner vi Humlegården som flertalet småbarnsfamiljer förknippar med helgernas lekplats.

Förening

Bostadsrättsföreningen Hinden 21 är en äkta förening och består av 26 st bostadslägenheter som genomgick en totalrenovering under åren 2007-2009. Föreningen består av tre trappuppgångar, A, B och C som alla har rymliga hissar med plats för dubbelvagn. Till varje bostad disponeras ett rymligt och fräscht källarförråd. Vidare erbjuds tvättstuga och soprum på entréplan samt cykelförvaring med tak på den ena av föreningens två innergårdar. 

Fastighet

Huset som är från 1879 har tidigare använts som privatsjukhus - Betaniastiftelsen. Fastigheten totalrenoverades (2007-2009) och har en entré samt trapphus utan trösklar, rymliga hissar med plats för barnvagn samt cykelförvaring på gården. Tvättstuga i soprum i entréplan. Mycket välskött och stabil förening.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Grev Turegatan 59A

Pris: 9 750 000 kr

Avgift: 4 002 kr/mån

Avgiften inkluderar: inkl värme, VA, kabel-tv (bas), internet fiber

Antal rum: 3

Boarea: 85 kvm enligt föreningens information

Våning: 2 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 5316

Lägenhetsnr LMV: 1202

Andelstal: 3.4

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1879

Uppvärmning: Fjärrvärme

Se mer