Pris: 8 995 000 kr / bud

Pris per kvm: 86 490 kr

Avgift: 3 580 kr / mån

Boarea: 104 kvm

Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 5 av 6

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu saluförs denna fantastiska familjevåning om fyra rum och kök i barnvänligt område. Skuldfri förening med mycket god ekonomi och garage. Bostaden återfinns högt upp i fastigheten med stor balkong som vetter åt sydost. Under senare år har bostaden förädlats för att nu presenteras i detta fina och inflyttningsbara skick.

Genomgående generösa rumsytor med fint ljusinsläpp från dess stora fönster. Sällskapsdelen ger plats för gott om möblemang och är i anslutning till matsalsdel och socialt kök. Här finns utgång till stor balkong i syd-väst med markis samt utsikt över takåsar. I fil till sällskapsdel återfinns två tilltagna och rogivande sovrum som båda ger plats för säng, möblemang och garderobsuppbyggnad. Det tredje sovrummet är placerat i fil med vardagsrummet och även väl tilltaget och insynsskyddat. Bostadens stora hall öppnar upp och binder samman till samtliga rum. Badrum och gäst-wc går i samma ton och är påkostade och nyligen renoverade. Vid entrén finns en stor klädkammare som är ett utrymme många hem saknar.

Denna lägenhet utgör ett praktiskt och lättsamt boende med yta för vardagens alla behov. I kvarteret kring Svea hittar du allt som kan tänkas behövas tillsammans grönskande delar kring fastigheterna och närhet till både Norra Djurgården, Lill-Jansskogen och Gärdetsfälten samt Karlavägen och Östermalmstorg. SATS stadion ligger i området för den träningsmedvetna. Goda kommunikationer i form av tunnelbanans röda linje samt flertalet innerstadsbussar. I området finns både förskola och skola, perfekt för barnfamiljen som vill hålla barnen nära hemmet.

Förening

Brf Starrbäcksängen 1 är en äkta förening och innehar marken med äganderätt. Föreningen består av 110 st lägenheter varav 100 st upplåts med bostadsrätt och 10 st med hyresrätt. Föreningen har också 52 garageplatser (kostnad ca 750 kr per mån) och ett antal förråd som hyrs ut. Separat kö till garage. En gemensam tvättstuga finns för medlemmarna. Föreningen har även en föreningslokal om ca 20 kvm som finns att hyra till tex barnkalas, möten etc. Juridisk person accepteras inte som medlem. Delat ägande accepteras. För med information se: www.brfstarrbacksangen1.se

Fastighet

Vacker fastighet med byggår 1991. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 9 416 kvm varav 9 376 kvm utgör lägenhetsyta och 40 kvm utgör övrig yta. För att se genomförda renoveringar och underhåll vänligen se föreningens hemsida.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Starrängsringen 44

Pris: 8 995 000 kr

Avgift: 3 580 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband

Antal rum: 4

Boarea: 104 kvm enligt uppmätning

Våning: 5 av 6

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 00326

Lägenhetsnr LMV: 1401

Andelstal: 1.14750 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1991

Se mer