Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 2 418 kr / mån

Boarea: 93 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 3 av 4

Interiör

Med mycket attraktivt läge på Östermalm ligger denna fina sekelskifteslägenhet med högt ljust läge och härlig atmosfär som takhöjden på 3,3 meter bidrar till. Många tidstypiska detaljer bevarade såsom 2 st fungerande kakelugnar, stuckaturer, pardörrar och genomgående fina trägolv.

Två rum i fil varav det större är vardagsrum med vacker kakelugn och fint ljusinläpp. Två rymliga sovrum. Det ena sovrummet ligger mot gatan och har en tidstypisk kakelugn. Det andra sovrummet ligger mot gården och har platsbyggda garderober. Trevligt kök med bra arbetsytor, diskmaskin och tvättmaskin. Matplats för 4-6 personer med trevlig utsikt mot den öppna gården. I anslutning till köket finns synnerligen goda förvaringsutrymmen med två rymliga klädkammare och stort serveringsskåp i original. Modernt badrum med dusch, golvvärme, handdukstork och wc. Välkomnande möblerbar hall med gallergrind. 

Förening

Brf Räven 11 är en äkta bostadsrättförening som registrerades 1982. Fastigheten byggdes 1898 och består av 17 lägenheter med bostadsrätt samt en hyreslokal. Fastigheten har två adresser: Östermalmsgatan 77 samt Sibyllegatan 71. I föreningen finns motionsrum och gemensam tvättstuga. Ett källarförråd tillhör lägenheten. Fiber (Bredbandsbolaget) är indraget i fastigheten. Mycket lågt belånad förening med god ekonomi. Ingen avgiftsändring planerad.

Fastighet

Föreningen har nyligen röstat ja till balkonger och kommer nu gå vidare med ärendet och ansöka om bygglov. 

Renoverad fastighet där de stora renoveringarna är gjorda t ex stambyte 1993, fönsterrenovering 2016 och stamspolning 2017.

 

 

Mer fakta

Adress: Sibyllegatan 71

Avgift: 2 418 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)

Antal rum: 3

Boarea: 93 kvm enligt uppmätning

Våning: 3 av 4

Hiss: Nej

Lägenhetsnr Brf: 00131

Lägenhetsnr LMV: 1301

Andelstal: 3.83 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1898

Se mer