Pris: 7 750 000 kr / bud

Pris per kvm: 91 176 kr

Avgift: 3 527 kr / mån

Boarea: 85 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3 av 5

Interiör

Välkommen till denna fina sekelskiftesdröm med 3,4 m till tak med otroligt vacker stjärnparkett, kakelugn, stuckatur och bröstpanel. Fint burspråk med härligt ljusinsläpp. Fastighet anno 1879.

Entré med säkerhetsdörr och välkomnande hall med bra avhängningsmöjlighet och direkt access till smakfullt kaklat badrum med dusch. Golvvärme och handdukstork. Separat tvättutrymme med tvättmaskin (kombinerad tvätt/tork) och plats för förvaring. Sobert kök från JKE med platsbyggda skåp ända upp, carraramarmor och alla vitvaror fån Smeg. Platsbyggd soffa framme vid fönstret som blir en naturlig mindre matplats med fin vy mot gatan. Utanför köket finns fint bevarat serveringsskåp i original samt ett stort skafferi/förråd.

Fantastiskt sällskapsrum med härlig rymdkänsla vilket också takhöjden bidrar med som är hela 3,4 meter. Vacker takdekoration, bröstpanel och skjutdörrar. Dekorativ kakelugn (används ej idag) och stjärnparketten får tala för sig själv. Här får man plats med såväl soffgrupp som stort matbord. I fil ligger sovrummet med garderobsvägg och utgång till fin välvd balkong.

Denna lägenhet måste upplevas på plats!

 

Förening

Fastigheten består av 22 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt en lokal. Den sammanlagda bostadsytan uppgår till 1558 kvm. 

Föreningen har god ekonomi med bra kassaflöde och fastigheten är mycket välsköttt med de stora renoveringarna bakom sig. Föreningen är en s.k. äkta förening och äger marken. Ingen avgiftsändring planerad. 

Fastighet

Ett rymligt vindsförråd tillhör lägenheten. Tvättstuga i fint skick i källaren. Cykelparkering på innergården. Comhem levererar kabel-TV till fastigheten. Bredband via Stockholms Stadsnät och abonemanget ingår i månadsavgiften till föreningen. Även kabel-tv ingår.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Engelbrektsgatan 14

Pris: 7 750 000 kr

Avgift: 3 527 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, bredband, Kabel-TV

Antal rum: 2

Boarea: 85 kvm enligt uppmätning

Våning: 3 av 5

Hiss: Ja

Andelstal: 5.19 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1879

Se mer