Pris: 7 950 000 kr / bud

Pris per kvm: 82 813 kr

Avgift: 3 874 kr / mån

Boarea: 96 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 2 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu ges möjligheten att förvärva denna smakfullt renoverade trerummare med stor balkong och fungernade kakelugn på populär adress i Vasastan. Välkomnande hall med platsbyggd garderob öppnar upp mot lägenhetens rymliga kök som är placerat i mitten av lägenheten. Stilrent kök från välrenommerade HTH med alla maskinella bekvämligheter (både diskmaskin och tvättmaskin) samt massor med förvaring och rejäla arbetsytor. Köket erbjuder gott om plats för större matbord. Vidare nås lägenhetens vackra vardagsrum med tredelat fönster mot Vanadisvägen. Här stoltserar även lägenhetens vackra kakelugn. Rofyllt Master bed room med platsbyggda garderober och balkong mot föreningens grönskande innergård i anslutning. Ytterligare ett välproportionerligt sovrum mot innergården. Helkaklat badrum i vitt med badkar samt separat WC. Välkomna till denna familjedröm belägen högt upp i vacker och välskött fastighet anno 1914. 

Härligt läge med flertalet restauranger, kaféer och bra matvarubutiker. Till Odenplan promenerar du på några minuter och här ifrån erbjuds en uppsjö av kommunikationer (buss, T-bana och pendeltåg), restauranger, kaféer mm. Om du istället vill söka dig till gröna promenadstråk nås Hagaparken på ca tio minuter. Du har även närhet till trevliga Vasaparken med lekplats, kafé samt fotbollsplan på sommaren och isbana på vintern. 

 

Förening

Brf Arbetsmyran är en så kallad äkta bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter. Föreningen bildades år 2001 och äger fastigheten Tor 3 med adress Vanadisvägen 28. Marken innehas med äganderätt. Föreningen upplåter 23 lägenheter med bostadsrätt och två lokaler med hyresrätt. Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsändring.

Fastighet

Fastigheten Tor 3 är en mycket välskött fastighet anno 1914. Total boyta om 1995 kvm. De senaste fem åren har fastigheten genomgått omfattande förbättringar med renovering av trapphus, byte av el-stigare, ombyggnation av soprum, byte av tvättmaskiner, underhåll av fönster samt reperation av vädringsbalkonger etc. V/A stammar har bytts löpande efter att renoveringar har skett.

Det finns cykelförråd/barnvagsnrum (på entréplan) och en modern tvättstuga. Ett rymligt källarförråd tillhör bostadsrätten. Fin gemensam innergård med cykelparkering, grill och uteplats.

 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Vanadisvägen 28

Pris: 7 950 000 kr

Avgift: 3 874 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Bredband(fiber)

Antal rum: 3

Boarea: 96 kvm enligt föreningens information

Våning: 2 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 426-01201

Lägenhetsnr LMV: 1201

Andelstal: 5.29 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1914

Tv-Internet: Com hem/ Fiber

Uppvärmning: Fjärrvärme

Se mer