Pris: 12 500 000 kr / bud

Pris per kvm: 87 413 kr

Avgift: 4 178 kr / mån

Boarea: 143 kvm

Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 2 av 5

Aktuellt bud: 12 500 000 kr

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid
12 500 000 kr Budgivare 1 2018-09-18 12:12

Interiör

Välkomna till denna utsökta våning renoverad ut i minsta detalj med stor eftertänksamhet och öga för detaljer. Genomgående vitbetsad parkett med fiskbensmönster, mattor från Kasthall, dekorativa taklister och välplanerad ljussättning från Flos sätter grunden i detta välskapta boende.

Våningen har genomgående stora rum med delvis öppen planlösning mellan sällskapsdel och kök. Välkomnande yttre hall som leder till våningens inre hall och även det hjärta som knyter ihop samtliga rum och blir till en förlängd arm av sällskapsdel. Fungerande öppenspis beklädd i marmor och yta för möblemang som exempelvis sittgrupp ges plats i denna magnifika inre del av hall som lämpar sig för såväl mingel som bokläsning. Vackra pardörrar med spröjsat glas i original öppnar upp till gemytlig sällskapsdel som i sin tur leder till kök. Här ges stor matplats för 8-12 personer och en rogivande plats att kunna umgås med vänner och laga mat på samtidigt. Köket går i mörk gråskala med såväl mjuka som hårda värden av en mer modern men lantlig stil med god arbetsyta samt förvaring. Full maskinell utrustning som vinkyl, dubbla ugnar varav kombinerad med mikrovågsugn i ena, dubbla vaskar i Silestone, belysta kökslådor och fantastisk väggmonterad fläkt från italienska Smeg och väggfasta lampor från Tom Dixon som ramas in med vacker bänkskiva i marmor samt mässingsbeslag. Köket har utöver detta en samlingsplats i form av köksö som frigör utrymme för matlagning och socialt umgänge. Tre rogivande, underbara och rymliga sovrum mot gård med platsbyggda garderober samt hyllplan löpandes längs vägg och heltäckningsmattor från Kasthall. Det stora sovrummet har stor balkong mot gård och en arbetsplats för den som önskar. Stort badrum med internationell karaktär och hotellkänsla, helkaklat i marmor med både badkar, takdusch, duschvägg, exklusiva blandare, dubbla handfat med kommod, vägghängd wc, handdukstork, golvvärme och infällda spotlights från Flos. Yttre hall med marmorgolv och golvvärme samt helkaklad gäst-wc i marmor med vägghängd wc och infällda spotlights från Flos. Separat tvättstuga från hall med tvättmaskin, torktumlare och ho samt god arbetsyta och golvvärme.  Från hall hittar du även två rymliga klädkammare med plats för mycket förvaring. 

Från denna del av Sveavägen är du strategiskt sett nära till mycket. Sveavägen erbjuder en mångfald av det mesta och har innehållsrika parallellgator ändå upp till city med fantastiska restauranger och butiker som inte lämnar något att sakna. Önskar du att ta dig kommunalt befinner sig Odenplan några hundra meter från porten där tunnelbana, busslinjer och citybanan tar dig till Stockholms samtliga delar. Tillhör du personen som vill besöka natur och grönska för vardagsmotion eller söndagspromenad lurar vackra Hagaparken och Brunnsviken några få minuter bort. 

Förening

Brf Nejlikan 21 är välskött, äkta bostadsrättsförening som äger marken och registrerades 2001. Föreningen upplåter 30 lägenheter med bostadsrätt och innehar 3 lokaler. Lägenhetsytan uppgår till 2535 kvm och lokalyta om 300 kvm. Föreningen godkänner ej juridisk person. Överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbelopp debiteras köparen, pantsättningsavgift om 1% av prisbasbelopp debiteras av pantsättaren. 

Fastighet

Välskött vacker fastighet som stod färdig 1926. Tidigare utförda renoveringar och underhåll i urval; 

2004 - Stambyte och byte av el-ledningar och elcentraler 
2004 - Totalrenovering av trapphus för att återställa dem i ursprungsskick 
2005 - Byte av elektronik och styrsystem i hissarna 
2005 - Ombyggnation av gårdshus till förvaringsutrymme 
2006 - Genomförd OVK och inventarier till gård som grill, utemöbler och ny grind. 
2008 - Mindre underhållsarbeten på tak, ny hissdörr. 
2010 - Stamspolning

Föreningen har genomfört flertalet underhållsarbeten som gör fastigheten i utmärkt skick, se bilagd årsredovisning för komplett redogörelse. 

Gemensamt disponerar samtliga medlemmar en trivsam lummig innergård med ingång från två håll, möblerat med grillmöjlighet och fina planteringar. Tvättstuga på vinden samt cykelförvaring med upphängningsmöjlighet och barnvagnsrum. 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Sveavägen 83

Pris: 12 500 000 kr

Avgift: 4 178 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband

Antal rum: 4

Boarea: 143 kvm enligt uppmätning

Våning: 2 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 00121

Lägenhetsnr LMV: 1201

Andelstal: 5.4211 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1926

Tv-Internet: Com hem

Uppvärmning: Fjärrvärme

Se mer