Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 2 364 kr / mån

Boarea: 55 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1,5 av 4

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid
5 100 000 kr Budgivare 2 2017-05-09 16:20
4 800 000 kr Budgivare 1 2017-05-09 09:31

Interiör

Varmt välkomna till denna mycket välplanerade sekelskiftestvåa med fungerande öppen spis. Lägenheten är genomgående i gott skick och har ett trevligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier i sydväst. Lägenheten erbjuder flera eftertraktade sekelskiftesdetaljer som ex en takhöjd på 3,20 m, vackert plankgolv, djupa fönsternischer, stuckaturer och spegeldörrar.

Genom säkerhetsdörr når vi hallen som erbjuder gott om avhängningmöjligheter via intilliggande klädkammare. Rymligt och stilrent kök med gråmålade skåpluckor och bänkskiva i granit. Här finns gott om förvaring, rejäla arbetsytor och alla maskinella bekvämligheter med bland annat integrerad kaffemaskin. Vidare når vi lägenhetens vardagsrum och här stoltserar den öppna spisen. Välproportionerligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, dubbla nattduksbord och mängder med förvaring. Intilliggande klädkammare. Helkaklat badrum med golvvärme och dusch. Detta är enkelt uttryckt ett optimalt boende i en vacker sekelskiftesfastighet och välskött förening!

Lägenheten är lugnt belägen på Tulegatan mellan Surbrunnsgatan och Frejgatan med flertalet populära och prisvinnande restauranger i kvarteren. Gym rakt över gatan och Vanadislunden grönska ett kvarter bort. Varmt välkomna på visning!

Förening

Bostadsföreningen Trygg UPA är en så kallad äkta bostadsförening med god ekonomi. Föreningen upplåter 32 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen förvärvade fastigheten år 1909 och innehar marken med äganderätt. Föreningen accepterar så kallat delat ägande men inte juridisk person. Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsändring. Föreningen tar ut en överlåteslevagift på 5 % av aktuellt prisbasbelopp och pantsättningsavgift tas ut med 2 % av aktuellt prisbasbelopp.

Kort om Bostadsföreningar; Bostadsföreningar har samma juridiska och ekonomiska innebörd som bostadsrätt och styrs på samma sätt. I praktiken är skillnaden mycket liten, men bostadsförening lyder under Lagen om ekonomiska föreningar och inte under Bostadsrättslagen. Skattereglerna är samma som för bostadsrättsföreningar vad gäller kapitalvinstbeskattning osv.

Fastighet

Välskött sekelskiftesfastighet med byggår 1903. Stammarna i fastigheten byts i samband med renovering av respektive lägenhet. El-stigare är bytta 1992 och varje lägenhet har 3-fas. Föreningen kommer i mars 2017 att byta entrépartier. Gemensamhetsutrymmen i form av gård, tvättstuga och gemensamhetslokal. Till lägenheten hör ett förråd.

För mer information rörande gjorda renoveringar vänligen se bilagd årsredovsining.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Tulegatan 32A

Avgift: 2 364 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV (Bas), Bredband

Antal rum: 2

Boarea: 55 kvm enligt föreningens information

Våning: 1,5 av 4

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: B1

Lägenhetsnr LMV: 1102

Andelstal: 3.017 %

Upplåtelseform: Andel i bostadsförening - Lägenhet

Byggnadsår: 1903

Uppvärmning: Fjärrvärme

Se mer