Avgift: 4 890 kr / mån

Boarea: 76 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Synnerligen attraktiv lägenhet i populära Hammarby Sjöstad. Underbar social och rymlig lägenhet med stor öppna ytor och gott om ljusinsläpp från stort fönsterparti och den stora uteplatsen i söderläge. Rymligt vardagsrum med generösa ytor och takhöjd på 3 meter. Stor sällskapsmöjligheter öppnar upp mot det ljusa, trevliga uteplatsen som löper längs med lägenheten. Här finns även ett extra sovrum med bra förvaring. Fantastiskt inbjudande uteplats om ca 12 kvm med utgång från vardagsrummet och ligger i lugnt område intill promenadstråket. Uteplatsen har grillmöjligheter med plats för middag, soffadel och perfekt till hela familjen. Rymligt ljust kök utrustat med diskmaskin och arbetsytor. Master Bedroom, med ljusinsläpp från två vädersträck och rymlig walk-in closet. Gott om förvaring i hela bostaden, genomgående ljusa kulörer och parketgolv. Välkommen till denna hemtrevliga bostad. 

Förening

HSB Brf Redaren är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2005. Föreningen består av 104 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen godkänner inte juridisk person, godkänner delat ägande, minsta ägarandel är 10%. Gemensamhetsutrymmen i föreningen är: Tvättstugor, Cykelrum, Barnvagnsrum, Återvinningsrum, uthyrningsrum och en fest-/möteslokal att hyra för 350 kr/dygn.

Bostadsrättstillägget som normalt tillkommer för en hemförsäkring ingår i föreningens försäkring. Medlemmar behöver därför inte teckna eget bostadsrättstilläg. Finns garage i källaren med 43 garageplatser varav två med handikappstorlek. Hyrs ut via Qpark, 1500 kr för heltidsplats, 1000 kr för deltid, 750 kr för mc.

Föreningen har en avgiftsfri månad om året

Fastighet

Fastigheten Stod klar 2008 och består av två sammanbyggda flerbostadshus med gatuadresser Redargatan 3 – 11. Slutbesiktning av fastigheten gjordes våren 2009. Föreningen innehar tomträtt 

Inga större inplanerade renoveringar.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Redargatan 9

Avgift: 4 890 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, VA, Bredband(basutbud), Kabel-TV

Antal rum: 3

Boarea: 76 kvm fastighetsregistret

Hiss: Ja

Lägenhetsnr LMV: 1002

Andelstal: 1.294120 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 2008

Tv-Internet: Tv från Com hem, internet från Bredbandsbolaget .

Uppvärmning: Vattenburen Fjärrvärme, Lägenheten värms genom värmeradiatorer placerade under fönster. En termostatventil på radiatorn håller en jämn temperatur i rummet. Huset är inkopplat på fjärrvärmenätet via husets värmeundercentral. WC/dusch/bad är dessutom försedda med komfortvärme (el)

Se mer