Pris: 6 900 000 kr / bud

Pris per kvm: 87 342 kr

Avgift: 2 560 kr / mån

Boarea: 79 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 2 av 4

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Välkomna till denna synnerligen välplanerade och trevliga 3:a, belägen mellan två gårdar på lugna Idungatan. Lägenheten är i genomgående fint skick, med många originaldetaljer som furutiljor på golven, spröjsade fönster och över 3 meter i tak. Rymligt vardagsrum med dubbla dörrar ut till den härliga balkongen om ca 5,4 kvm (ca 3,60 x 1,50 m), som ligger i ett soligt sydöst-läge och löper längs med hela vardagsrummet. Ljusbetsade furutiljor på golvet och tapetserade väggar. Vidare över den inre hallen ligger köket som är maskinellt utrustat med kyl, frys och ugn med spishäll (-2015). Här finns gott om förvaring och plats för en matplats för 4-6 personer. Fönster mot föreningens lummiga innegård. Master bedroom med två stora fönster och plats för dubbelsäng. Längs med ena väggen finns platsbyggda garderober och det finns även plats för ytterligare förvaring i form av en byrå. I lägenheten finns ytterligare ett litet sovrum, som idag disponeras som walk-in. Generöst badrum/WC med tvättmaskin, badkar, ett stort spegelskåp och infällda spotlights. Hall och inre hall där det finns gott om plats för avhängning och förvaring. Lägenheten ligger mellan två gårdar, varav föreningens har härliga planteringar, en mysig sittgrupp med grill under pergola. Vacker fastighet anno 1904. Lägenheten är belägen i gårdshuset. Hiss finns. Välkomna på visning! 

Förening

Brf Skalmejblåsaren 4 köpte fastigheten 1996 och består av 30 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Äkta förening. Föreningen äger marken. Mycket solid förening med låga avgifter och lån på endast 600.000 kr. Inga planerade avgiftsförändringar. Obligatorisk balkongavgift om 82 kr/mån tillkommer.

Fastighet

Vacker och välskött fastighet anno 1904. Stambytt. I fastigheten finns tvättstuga, cykelförråd samt en mycket trevlig innergård med utomhusmöbler. Kabel-TV via ComHem, basutbudet ingår i avgiften. Fiber finns indraget till alla lägenheter. Till lägenheten hör ett källarförråd. 

Utförda renoveringar, 1989: Stammar, el och tak i gårdshuset. 2000: Stammar, el, tak i gathuset samt fasader. 2005: Passage gathuset. 2006: Fönster gathus och gårdshus, trapphus och tak gårdshus. Inom en 5 års-period planeras målning av trapphus i gathuset, passage gathus och fastighetens fönster.

Trevligt kvarter med många restauranger och caféer samt nära till grönområden som Brunnsviken och Hagaparken. Närhet även till mataffärer. Goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt tunnelbana. 10 juli 2017 öppnas Citybanans nya pendeltågsstation på Odenplan.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Idungatan 7C

Pris: 6 900 000 kr

Avgift: 2 560 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV

Antal rum: 3

Boarea: 79 kvm enligt uppmätning

Våning: 2 av 4

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 1303

Lägenhetsnr LMV: 1202

Andelstal: 3.28 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1904

Se mer