Pris: 8 890 000 kr / bud

Pris per kvm: 83 868 kr

Avgift: 4 449 kr / mån

Boarea: 106 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 1 av 6

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Välkommen till denna fina och tidstypiska våning med härliga sociala ytor med hela sju stora fönster mot grönskan och Johannesparken. Två sovrum mot gården. Merparten av våningen totalrenoverades 2014. Mycket  välplanerad där man lätt kan återskapa till en 4:a som det ursprungligen var. Genomgående fina ytskikt och nytt ekgolv i hela våningen från Kährs. Samtliga fönster har ljudisolerat glas vilket gör lägenheten extremt tyst. Häftig arkitektur anno 1967. Garage i fastigheten!

Entréhall med säkerhetsdörr och med perfekt avhängningsmöjlighet och två inbyggda garderober. Här finns det också plats för byrå bl.a. Inre hall som blir som en walk in closet med längsgående garderober på båda sidor, totalt 10 garderober. Gäst wc med härlig tapet och stengolv. Otroligt ljust och luftigt sällskapsrum med fönster med fritt läge mot parken och dess grönska. Hela sju fönster med djupa fönsternischer i marmor. Kök med köksö i anslutning som färdigställdes 2014. All maskinell utrustning och bänkskiva tilllika köksö i marmor. Gott om förvaring samt ytterligare dold förvaring i köksön. Köksön (som står på hjul vilket gör den flyttbar) fungerar också utmärkt som en mindre matplats. Kök och sällskapsrum är på dryga 50 kvm vilket verkligen bidrar till den luftiga och rymliga känslan!

I våningens mer privata del ligger två rymliga sovrum, kaklat badrum med dusch samt den inre hallen med all förvaring.

Mycket attraktivt läge invid Johannes kyrka, ett lugnt men ändå väldigt centalt läge. Humlegården ligger bara fem minuter bort med sina härliga grönområden och parkleken. Runt hörnan finns ett stort restaurangutbud och matbutiker. Kvarteren runt Tegnérgatan har bara de senaste åren blivit alltmer populärt med flertalet kända restauranger och inredningsbutiker. 

Förening

Föreningen Brf Minitaurus förvärvade fastigheten år 2005. Totalt upplåts 11 lägenheter med bostadsrätt och en hyreslägenhet (ca 90 kvm som ses som en dold tillgång) finns kvar. Föreningen klassas som ett äkta bostadsföretag. Föreningen har god ekonomi och skuldsättningen är på 4 miljoner. För mer information se årsredovisningen. Överlåtelseavgift betalas av säljaren. Ingen avgiftsändring planerad.

Fastighet

Välskött fastighet anno 1967. Fastigheten har renoverats löpande och senast nu 2017 inspekterades stammarna och spolades. Inga större reparationer planerade. Från hissen når man källaren där det finns tvättstuga, källarförråd (ett tillhör lägenheten) och garage. Garaget ägs inte av föreningen men man kan ställa sig i kö för plats. ComHem finns i fastigheten.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Döbelnsgatan 15

Pris: 8 890 000 kr

Avgift: 4 449 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, basutbud tv

Antal rum: 3

Boarea: 106 kvm enligt föreningens information

Våning: 1 av 6

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 00112

Lägenhetsnr LMV: 1102

Andelstal: 9.62 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1967

Se mer