Pris: 6 450 000 kr / bud

Pris per kvm: 90 845 kr

Avgift: 2 567 kr / mån

Boarea: 71 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 2 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Synnerligen väldisponerad och välskött lägenhet i representativ 10-tals fastighet med vacker grönskande trädgård framför entrén. Flödande ljusinsläpp via stora fönster i söder helt utan insyn med långt till nästa fastighet. Generöst vardagsrum i fil med sovrum och stora sociala ytor. Båda rummen med härligt solinsläpp från morgon till kväll, då solen går ned över takåsarna. Via vacker serveringsgång i original nås det fullrustade köket med stora arbetsytor och rymlig matplats för stora middagssällskap. Fönster med utsikt mot vacker fridfull park. Sovrum i fil med vardagsrum, stort spröjsat fönster samt gott om plats för möblering/förvaring utöver befintliga klädkammaren. Nyligen renoverat duschrum med ingång från serveringsgången och separat WC i hallen. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och övrig möblering. Genomgående en underbart ljus, trevlig och social lägenhet med bevarade detaljer och bra planlösning. Vacker och mycket välrenoverad samt välskött fastighet med en mycket stabil förening med väldigt god ekonomi.

Ett mycket bra läge mitt i hjärtat av Birkastans vackra fastigheter och nära Rörstrandsgatan med dess stora utbud av trevliga restauranger och caféer. En kort promenad bort ligger Karlbergs Slott med lummiga grönområden och härliga promenadstråk. Goda kommunikationer från Sankt Eriksplan med tunnelbanans gröna linje, Citybanans nedgång vid Vanadisvägen/Dalagatan och flertalet bussar runt knuten.

Varmt välkommen på visning!

Förening

Bostadsföreningen Flora u.p.a är en äkta förening belägen på adressen Karlbergsvägen 56. Föreningen består av 18 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och 2 lokaler. Det finns ingen planerad avgiftsförändring. Juridisk person accepteras inte som medlem. Föreningen tar ut en överlåtelse- och pantsättningsavgift på 2,5% av prisbasbeloppet. Föreningen har väldigt stark ekonomi med låg skuldsättning. Ett extra plus är den privata och trevliga trädgården framför fastigheten som ger ett härligt första intryck.

Fastighet

Fastigheten Kakelugnen 9 förvärvades 1918. Byggåret är 1913. Ett urval av utförda renoveringar är; stambyte 1986 och 1993, re-lining 2008, elstammar byttes 1986, fasad och ommålning av fönster mot gatan gjordes 2012, balkonger 2013, trapphus 2000 och hiss 2003. För mer information kring utfört underhåll, se årsredovisning. Planerat underhåll framåt är bakgården som under perioden 2017-2022 ska genomgå en renovering av mur samt översyn. Kabel-TV levereras via ComHem och fiber via Ownit 1 Gbit/s som ingår i avgiften. Det finns både cykelrum och tvättstuga, och även en innergård samt trädgård på framsidan för medlemmar att disponera. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. Stor hiss med gott om plats för barnvagn eller matkassar.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Karlbergsvägen 56

Pris: 6 450 000 kr

Avgift: 2 567 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband

Antal rum: 2

Boarea: 71 kvm enligt uppmätning

Våning: 2 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 1202

Lägenhetsnr LMV: 1202

Andelstal: 5.43 %

Upplåtelseform: Andel i bostadsförening - Lägenhet

Byggnadsår: 1913

Tv-Internet: Com hem & Ownit

Uppvärmning: Fjärrvärme

Se mer