Pris: 6 660 000 kr / accepterat pris

Pris per kvm: 91 233 kr

Avgift: 4 164 kr / mån

Boarea: 73 kvm

Antal rum: 2.5 rum och kök

Våning: 1/2 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

INTERIÖR

Härligt inbjudande och synnerligen tilltalande lägenhet om 73 kvm belägen i ett lugnt privat läge mot gemensamen idyllisk gård. Här möter äldre karaktär modern design som skapar en trivsam atmosfär med potential att skapa 2 sovrum. Ljust och luftigt sällskapsrum i öppen planlösning mot kök och matsalsdel. Våningen har ett härligt ljusinsläpp från flertalet fönster, generös takhöjd och genomgående vackra golv som utgör en fin och harmonisk grund. Köket är ett designat New Kitchen kök med exklusiva materialval och med all maskinell utrustning bl.a. vinkyl. Från matsalsdelen via en nivåskillnad (går att ta bort nivåskillnaden) når vi ett avskilt och rogivande sovrum och dressingroom som i sin tur angränsar till ett badrum med infällda spotlights, golvvärme och dusch. Istället för dressingroom kan man vid behov disponera ytan som ett arbetsrum alternativt till en sovalkov. Ifall man behöver ytterligare ett sovrum kan man med lätthet återställa nuvarande matsalsdel till ett sovrum. I anslutning till hallen som erbjuder rymlig klädförvaring ligger en separat wc med golvvärme.  I övrigt mycket smakfulla trevliga detaljer såsom platsbyggda garderober, skjutdörrar, inbyggt högtalarsystem och genomgående infälld punktbelysning.  

Här bor du i gränslandet mellan vackra Villastaden och bedårande Lärkstan invid Danderydsplan. Runt hörnet finner du omåttligt populära Mr Cake i regi av Roy Fares med patisserier, bakverk och bröd utöver det vanliga. Följer du gatan ned hittar du även Adam & Albin, en gastronomisk upplevelse i fine dining format. Stockholm Stadion och vackra Lill-Jansskogen hägrar strax ovanför med friluftsområden och löparspår likväl som Sats Spårvagnshallarna nås på fem minuters promenad. Går du Engelbrektsgatan ned möts du av Humlegården och vidare till Humlegårdskvarteren och Stureplan! 

 

FÖRENING

BRF Näktergalen 24 är en äkta bostadsrättsförening i Stockholm. Föreningen bildades år 1998. I föreningen finns 17 antal lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Juridisk person accepteras ej. Tomträttsavgäld. I avgiten ingår värme och vatten. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av PBB kr och en pantsättningsavgift om 1% av PBB. Mycket stabil förening med en välskött ekonomi. För ytterligare information gällande ekonomin se årsredovisning. 

FASTIGHET

I de s.k. Villastadens kvarter finns denna vackra  fastighet  anno 1923. Välskött stambytt (relining 2010) fastighet. Fastigheten omfattas av 17 bostadsrättslägenheter med adress Östermalmsgatan 32. Till lägenheten hör ett källarförråd. Gemensam idyllisk gård. Tvättstuga. Kabel tv via ComHem. Underhåll såsom renoverad fasad,  renoverade balkonger, nya maskiner i tvättstugan och ommålat trapphus är genomförda på fastigheten.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Östermalmsgatan 32

Pris: 6 660 000 kr

Avgift: 4 164 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten

Antal rum: 2.5

Boarea: 73 kvm enligt föreningens information

Våning: 1/2 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 77

Lägenhetsnr LMV: 1002

Andelstal: 5.08190 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1923

Tv-Internet: Com hem

Uppvärmning: Fjärrvärme

Se mer