Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 4 000 kr / mån

Boarea: 128 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 1,5 av 4

Interiör

Välkommen till denna historiska våning i det Whitlockska huset anno 1888. Många sekelskiftesdetaljer bevarade. Sällskapsrummet med sin otroliga rymdkänsla som takhöjden bidrar till och vackert kassettak (goda chanser finns att återskapa takmålningen som ligger under i original) tillsammans med det moderna påkostade köket som ligger i fil får man härliga sociala ytor. Det går att öppna upp mellan rummen och det ska finnas skjutdörrar bevarade i väggen. Genomgående fint och enhetligt parkettgolv. Ljudisolerade fönster samt energiglas. Juridisk person kan accepteras efter prövning.

Kapprummet med goda avhängningsmöjligheter öppnar upp sig till en inre hall där man har access till alla våningens rum. Flertalet vackra pardörrar. Stort spatiöst vardagsrum med stort fönsterparti och med fritt läge. Här finns det en rökkanal som dessutom är tätad ända upp (se den alternativa planlösningen var kanalen finns). Köket som kommer från Bulthaupt är flyttat och ligger nu i fil med vardagsrummet. All maskinell utrustning från Gaggenau. Utanför köket finns tvättpelare med maskiner från Bosch. Helkalat badrum med badkar. Två rymliga sovrum med stora fönsterpartier som vetter mot den idylliska innergården. I det ena sovrummet finns det en vacker kakelugn som enligt säljaren fungerar.

 

Förening

Brf Tallen 21 är en äkta bostadsrättsförening och omfattar 11 lägenheter med bostadsrätt + en lokal i gårdshuset. Fastigheten är uppförd år 1888 och kallas för det Whitlockska huset som är byggnadsminne. Föreningen äger marken.

I föreningen finns en mycket gemytlig innergård med utemöbler och grill. Förråd i källaren, ingen tvättstuga. Fastigheten är ansluten till Com Hem.

Fastighet

Renoverad fastighet löpande. Realining gjordes 2005. Direktverkande el vilket innebär att väme tillkommer på avgiften och att varje lägenhet har en varmvattenberedare. Man betalar således bara för värmen när det behövs.

Vinden är inte exploaterad men med en stor potential (270 kvm). Ingen avgiftshöjning planerad och avgiften betalas kvartalsvis.

Mer fakta

Adress: Lill-Jans Plan 4

Avgift: 4 000 kr/mån

Avgiften inkluderar: Vatten

Antal rum: 3

Boarea: 128 kvm enligt uppmätning

Våning: 1,5 av 4

Hiss: Nej

Lägenhetsnr LMV: 1101

Andelstal: 9.34 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1888

Se mer

Exempel på grannens bevarade takmålning