Pris: 9 750 000 kr / bud

Pris per kvm: 104 839 kr

Avgift: 2 427 kr / mån

Boarea: 93 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 1,5 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Attraktivt belägen på Karlavägen mellan Karlaplan och Banérgatan hittar vi denna vackra sekelskiftestrea med fungerande kakelugn och balkong. Klassisk, genomgående planlösning med kök och ett sovrum mot gård samt ytterligare ett sovrum och vardagsrum mot Karlavägen. Lägenheten har de senaste åren genomgått omfattande renovering med nytt kök, badrum och ytskikt. Flertalet tidsenliga detaljer med bland annat stuckaturer i tak, väl tilltagen takhöjd och genomgående massivt plankgolv. Välkomnade hall med gott om plats för avhänging öppnar upp mot mot lägenhetens spatiösa vardagsrum med fungerande kakelugn. Vardagsrummet har en underbar atmosfär med två stora fönster mot Karlavägen. Fullt utrustat kök med vita skåpluckor och arbetsbänk i massivt trä. Här erbjuds platsbyggd sittdel, rejäla arbetsytor samt gott om förvaring. Rymligt Master Bed Room med hel garderobsvägg och solig balkong i anslutning. Balkong i söder mot föreningens mycket lugna innergård. Ytterligare ett rymligt sovrum mot Karlavägen. Badrum med tvättmaskin/torktumlare, golvvärme och dusch. Stilren toalett med tapet från Josef Frank. Varmt välkomna till denna smakfullt renoverade trerummare vid Karlaplan.

Utmärkt läge med endast ett par minuters promenad till Fältöversten och dess utbud av service, T-bana Karlaplan samt grönskan på Djurgården och Gärdet!

Förening

Brf Fanan 4 är en så kallad äkta bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter. Föreningen bildades år 1980 och består av ett gathus och gårdshus med adress Karlavägen 86 och 86A. Föreningen upplåter 23 lägenheter med bostadsrätt samt fyra lokaler med hyresrätt. Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsändring. Tv och bredband via ComHem.

Fastighet

Vacker och välskött skelskiftesfastighet anno 1897. Total bostadsyta om 1987 kvm och lokalyta på 336 kvm. Gemensam innergård med utemöbler och tvättstuga i källaren. Till lägenheten hör ett nytt, stort källarförråd. Föreningen har under året arbetet med ventilationen i huset. Arbetet förväntas vara klart innan årsskiftet.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Karlavägen 86

Pris: 9 750 000 kr

Avgift: 2 427 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV(bas)

Antal rum: 3

Boarea: 93 kvm enligt föreningens information

Våning: 1,5 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 02612-0112

Lägenhetsnr LMV: 1101

Andelstal: 4.83449 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1897

Tv-Internet: Com hem

Uppvärmning: Fjärrvärme

Se mer