Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 1 936 kr / mån

Boarea: 45 kvm

Antal rum: 1.5 rum och kök

Våning: 0,5 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Varmt välkomna till denna insynsskydade och mycket smakfullt renoverade lägenhet på nedre Gärdet. Lägenheten är belägen i en mycket välskött fastighet anno 1935 och erbjuder flera fina detaljer från byggåret. Genomgående mycket god känsla i lägenheten. Välkomnande hall med gott om fövaringsmöjligheter leder vidare mot lägenhetens rymliga kök. Kök med skåpluckor i rostfritt stål och arbetsbänk i massivt trä erbjuder rejäla arbetsytor samt gott om förvaring. Intill köket hittar vi lägenhetens matplats med utrymme för större matbord. Spatiöst allrum med stort fönsterparti ut mot Erik Dahlbersgatan. Här finns gott om utrymme för soffgrupp och förvaring. Rofylld sovalkov längst in i lägenheten med plats för större säng. Intilliggande klädkammare. Modernt badrum med blått kakel och dusch.

Ypperligt läge på Erik Dahlbergsgatan med grönskan direkt utanför dörren. Ett par minuters promenad till Karlaplan och Fältöversten med dess stora utbud av service och kommunikationer. Varmt välkomna!

Förening

Brf Reveljen 4 är en så kallad äkta bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Föreningen upplåter 24 lägenheter med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt. Föreningen förvärvade fastigheten Reveljen 4 med adress Erik Dahlbergsgatan 28 år 1999. Marken innehas med äganderätt. Föreningen har inte beslutat om någon förändring av avgiften eller större renovering av fastighetens hus.

Fastighet

Reveljen 4 är en välskött fastighet anno 1935. Gemensamma utrymmen i form av cykelrum/barnvagnsrum, tvättstuga och förråd.

Fasadrenovering 1998.

Rörstammar år 2001.

El-stammar år 2001.

Ommålning av trapphus 2009.

Mer fakta

Adress: Erik Dahlbergsgatan 28

Avgift: 1 936 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV(bas)

Antal rum: 1.5

Boarea: 45 kvm enligt föreningens information

Våning: 0,5 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 05984-0101

Lägenhetsnr LMV: 1003

Andelstal: 3.05042 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1935

Tv-Internet: Com hem

Uppvärmning: Fjärrvärme

Se mer