Pris: 11 000 000 kr / fast pris

Pris per kvm: 98 214 kr

Avgift: 4 303 kr / mån

Boarea: 112 kvm

Antal rum: 3.5 rum och kök

Våning: 4 av 7

Interiör

Med Tessinparken som närmsta granne saluförs nu denna fantastiska våning om totalt 112 kvm. Bostaden är genomgående med stor balkong i söderläge, och har höga fönster mot Tessinparken och grönska. Här får ni två fullskaliga sovrum och fantastiska sällskapsytor i form av ett stort vardagsrum med intill-liggande spatiöst kök, som renoverades 2009 då planlösningen ändrades för att ge plats för ett extra badrum i hallen. Det finns ytterligare ett badrum, i anslutning till sovrummen, som renoverades 2015. Våningen går enkelt att disponera om till en 4:a, se alternativ planskiss! 

Stort sällskapsrum med fiskbensparkett och ett otroligt ljusinsläpp från stora fönster. Här är det idag möblerat med en soffgrupp, men det går även bra att ha matsalsmöbel utöver detta. I anslutning ligger det spatiösa köket där det ryms en större matplats. Här finns all maskinell utrustning att tillgå, så som dubbla ugnar, induktionshäll, diskmaskin, tvättmaskin, kyl och frys. Även här stora fönster med utsikt mot grönska. Två fullstora sovrum, med varsin utgång till den stora balkongen. Här är det sol hela dagen när vädret tillåter. I anslutning till master bedroom finns ett rymligt, helkaklat badrum/WC med dusch. Flera garderober i anslutning till sovrummen. Inre hall som kan disponeras som bibliotek. Invid hallen finns ytterliggare ett helkaklat badrum, även här med dusch.

Synnerligen attraktivt läge på nedre Gärdet med Tessinparken alldeles invid. Närhet till Karlaplan och Fältöversten med all dess service och matbutiker. Här bor ni på en lugn kullerstensgata, med ett högt läge i huset. Solid förening näst intill skuldfri med låga avgifter och allt stort underhåll i fastigheten utfört. I föreningen finns även en stor takterrass med möbler, grill och vidsträckt utsikt över Stockholm, fri för medlemmar att disponera och boka upp för tillställningar. 

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka upp visning! 

Förening

BRF Mercurius Måne är en äkta förening som förvärvade fastigheten 1983. Föreningen äger marken med adress Strindbergsgatan 50. I föreningen finns det 40 st. lägenheter som upplåts med bostadsrätt och 3 lokaler. Solid förening med mycket god ekonomi, som är nästintill skuldfri (ca 1 000 kr/lån/kvm per årsredovisning 2016). Det finns inga beslut om kommande avgiftsförändringar (kontrollerat 1/9-17). Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr som aviseras köparen, och en pantsättningsavgift om 448 kr/pant. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd om ca 6,8 kvm. 

Fastighet

Fastigheten bebyggdes 1931 och ingår i de första huslängor som uppfördes på Gärdet. Ett urval av utfört underhåll är stambyte 2002-2003, renovering fasad och balkonger 2003, renovering hiss 2010, ny entrédörr 2011, ommålning fönster 2013-2014, OVK-besiktning 2015. I fastigheten finns flera gemensamma lokaler, så som tvättstuga, cykelrum och en fantastisk takterass med möbler, grill och vidsträckt vy över Stockholm.  

Dokument:

Mer fakta

Adress: Strindbergsgatan 50

Pris: 11 000 000 kr

Avgift: 4 303 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten

Antal rum: 3.5

Boarea: 112 kvm enligt föreningens information

Våning: 4 av 7

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 25

Lägenhetsnr LMV: 1402

Andelstal: 3.67 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1931

Se mer