Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Antal rum: 6 rum och kök

Boarea: 280 kvm

Tomtarea: 1048 kvm

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

På en skafttomt, högt och fint beläget med härlig utsikt över trädtoppar och Stora Värtan ligger denna arkitektritade familjevilla om 280 kvm bruksyta, byggd 2017. Solvänligt och privat läge utan större insyn från grannar. Vardagsrum och matsal i öppen planlösning med stora fönster och skjutdörrar till terrass och takterrass. Husets många glaspartier suddar ut gränsen mellan ute och inne och fortsätter den tradition som Bruno Matthson skapade med att leva i harmoni med naturen. 

Övre plan: Generös, ljus och välkomnande hall med klinkergolv och bra avhängningsmöjligheter. I direkt anslutning till entrén ligger en gästtoalett med duschhörna och fönster. Bred öppning öppnar upp till generösa sällskapsytor där vardagsrum och kök med matplats harmoniserar fint i en öppen planlösning med stora fönster och skjutdörrar ut till terrass och takterrass. Här skapas ett fantastiskt blickfång av natur strax intill de generösa sällskapsytorna. Uteplatsen har gott om plats och ger soliga tillfällen till tidiga frukostar såväl som middagar och festligheter uppe på takterrassen med naturen som en förändlig fond. Vardagsrumsdelen erbjuder gott om utrymme för soffhörna samt en stilren eldstad som både skänker värme och en fin dekoration åt rummet. Ett tidlöst utformat kök av högsta kvalité från Kvänum ligger i andra änden; praktiskt, välutrustat och stilfullt. Stor köksö och arbetsbänkar i Carraramarmor. Inredning från Kvänum och maskiner från bl a Gaggenau; kyl, frys, två vinkylar, ugn, induktionshäll, diskmaskin och frånlufts-/utsugsfläkt. I direkt ansluting till köksdelen via en helglasad altandörr kommer vi ut till ytterligare en trivsam och skyddad uteplats. På detta våningsplan återfinns även ett stort gästrum samt ett arbetsrum. Genomgående trägolv med vattenburen golvvärme och klinkers i anslutning till entréer.

Nedre plan: En ståtlig och solid trappa i betong leder ner till det undre och privata planet som erbjuder fyra sovrum varav det ena är ett större master bedroom med badrum ensuite och walk-in closet. Ytterligare tre bra sovrum gränsar till ett öppet och härligt familjerum/tv-rum som passar perfekt för avkoppling och lek. Alla sovrum har helglasade altandörrar ut  mot den grönskade tomten. Vidare når vi ett exklusivt badrum med inredning fån Duravit, handfat, dusch, badkar och bastu. På detta plan finns även en vinkällare, teknikrum, förråd och värmecentral. Stor tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Miele samt tvättbänk, diskho, förvaringsskåp och garderober.

För den som söker ett boende med funktionell, tidlös och överraskande arkitektur där varje yta omsorgsfullt hanterats nära den storslagna naturen är detta ett drömboende. Byggnadernas genomtänkta materialval minimerar underhållet och ger förutsättningar för ledig tid. Den vackra fasaden behandlad med järnvitirol bevaras väl och grånar med tid, glaspartiernas aliminiumbågar står emot de fyra årstiderna. Påkostade material och detaljer genomsyrar hela fastigheten. Exklusiv badrumsinredning från Duravit och stora Statuario plattor i samtliga badrum. Inbyggda högtalare. Utomhus högtalare (kablering klart och framdragen). Infälld belysning från bl a italienska FLOS. Golv av breda oljade ektiljor. Vattenburen golvvärme. Extra elvärme i golv i badrum. FTX ventilationssystem. Bevattningssystem och bergvärme. Exklusiva dörrar i hela huset. Lättskött och färdigplanerad tomt med bästa solläge. Parkering för 3 bilar. Uppfarten och groventrén är utrustade men värmeslingor.

Sticklinge är ett härligt, naturnära och barnvänligt villaområde på norra Lidingö. Här omges man av skog, ängar och vatten och har såväl golfbana som marina runt knuten. Ett flertal förskolor finns i området och i Sticklinge skola kan barnen gå upp till och med åk 6. Sticklinge Handel, en liten livsmedelsaffär, bidrar till bekvämligheten och buss 205 och 225 går via Lidingö Centrum till Ropsten och tunnelbanan. Nere vid Askrikefjärden ligger det fina Sandviksbadet liksom en beach-volleyplan och tennisbana.

Välkommen till detta fantastiska boende!

Mer fakta

Fastighetsbeteckning: GÄRSEN 1

Tomtarea: 1048 kvm fastighetsregistret

Boarea: 280 kvm enligt säljarens information

Antal rum: 6

Antal sovrum: 5

Byggnadsår: 2017

Byggnadstyp: 2 planshus med souterräng

Fasad: Trä med järnvitrolbehandling

Stomme: Platsgjutna betongväggar

Tv-Internet: Nätverk i huset och samtliga rum

Fönster: 3-glas

Bjälklag: Betong

Grundmur: Platsgjutna betongväggar

Grundläggning: Gjuten betongplatta på mark

Tak: Svetsat papptak

Uppvärmning: Bergvärme

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut

Nr: 01-IM4-19/205 - 1 Typ: Avtalsservitut väg mm Inskrivningsdag: 1919-11-24

Nr: 01-IM4-21/163 - 1 Typ: Avtalsservitut ledning mm Inskrivningsdag: 1921-07-15

Nr: 3 Typ: AVKOMSTRÄTT Inskrivningsdag: 1942-05-13

Nr: 0186-92/9 - 1 Typ: Ledningsrätt starkström Inskrivningsdag: 1992-08-14

Se mer