Pris: 4 375 000 kr / bud

Pris per kvm: 79 545 kr

Avgift: 2 796 kr / mån

Boarea: 55 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu ges möjligheten att förvärva denna exceptionellt fina och smakfullt renoverade hörnlägenhet med två franska balkonger mitt i City. Detta boende passar utmärkt för de som vill ha direkt access till stadens puls och närhet till allt vår huvudstad har att erbjuda. Välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter samt rymlig walk in closet i anslutning. Spatiösa, sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Denna del av lägenheten ger ett underbart ljusinsläpp från både fransk balkong och fönster i två väderstreck. Snyggt kök med alla maskinella bekvämligheter, rikligt med förvaring och stor köksö som på ett smakfullt sätt bryter av kök med vardagsrum. Vardagsrummet ger gott om utrymme för större soffgrupp. Välproportionerligt sovrum med hel garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Stilrent badrum i vitt med dusch. Varmt välkomna till detta unika boende ett stenkast från Centralstationen och Centralbadet. Populära bageriet Le Violon Dingue finner vi i huset och inom två minuters promenad hittar vi Urban Deli, Hötorgshallen, Filmstaden Sergel samt Haymarket för att nämna ett par attraktioner. Mycket goda kommunikationer!

Förening

Brf Tranhalsen 9 är en så kallad oäkta bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen undersöker för tillfället möjligheterna till att bli äkta. Föreningen förvärvade fastigheten Tranhalsen 9 år 2003. Marken innehas med äganderätt. Föreningen upplåter 49 lägenheter med bostadsrätt och en lägenhet samt sju lokaler med hyresrätt. Föreningen har inte beslutat om någon förändring av avgiften eller större renovering av fastigheten. Föreningen godtar inte juridisk person som ägare av lägenhet, dock godkänns delat ägande. 

För mer information vänligen se bilagd årsredovisning och föreningen egna hemsida; www.tranhalsen9.se

 

Fastighet

Tranhalsen 9 är en välskött fastighet anno 1938. Fastigheten är ritad av arkitekt Ernst Grönwall. Total bostadsyta om 2425 kvm och lokalyta om 836 kvm. Fastigheten är löpande stambytt innan förvärvet år 2003.

Gemensamma utrymmen i form av modern och fräsch tvättstuga. Till lägenheten hör ett källarförråd.

För mer information kring gjorda renoveringar vänligen se bilagd årsredovisning.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Olof Palmes Gata 12

Pris: 4 375 000 kr

Avgift: 2 796 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Antal rum: 2

Boarea: 55 kvm enligt föreningens information

Våning: 1 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 46

Lägenhetsnr LMV: 1106

Andelstal: 2.34342 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1938

Tv-Internet: Com hem/Fiber

Uppvärmning: Fjärrvärme

Se mer