Pris: 3 495 000 kr / bud

Pris per kvm: 72 813 kr

Avgift: 2 728 kr / mån

Boarea: 48 kvm

Antal rum: 1.5 rum och kök

Våning: 4 av 4

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Invid Nytorget i attraktiva SoFo återfinns denna 1,5:a om 48 kvm med stor potential. Belägen högst upp i huset med härliga originalattribut så som spröjsade fönster och rutparkett, med möjlighet att flytta kök och därmed skapa en fullskalig två:a. Vardagsrummet är stort och ljust och i anslutning finns en rymlig klädkammare. Nuvarande kök rymmer plats för 4 matgäster och har gott om arbetsytor. För den som önskar kan köket flyttas till den inre hallen, för att därmed skapa sovrum i nuvarande kök. Se alternativ planskiss. Helkaklat badrum/WC med badkar, som blev stambytt år 2001. Stor hall med garderober och en inre hall där det går att möblera. 

Lummiga Brännerigatan är en av SoFo:s absolut mysigaste adresser. I kvarteren finns restauranger så som Nytorget 6, Urban Deli, Agrikultur bar och Bleck, caféer och välsorterade matbutiker. Fem minuters promenadavstånd till T-bana Skanstull. Varmt välkomna på visning!

Förening

Brf Nya Plogen 12 är en äkta förening som bildades och förvärvades 2006. Föreningen äger marken. Föreningen upplåter 31 lägenheter med bostadsrätt,  2 lägenheter med hyresrätt samt innehar 5 stycken lokaler. En av hyresrätterna kommer under 2017 att säljas vilket resulterar i likvida medel till föreningen. Den andra hyresrätten kommer fortsatt att ses som en dold tillgång. Föreningen är ansluten till Bredbandsbolaget och i dagsläget dras även fiber in i fastigheten. Gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelparkering och en trivsam innergård står till förfogande. Delat ägande med minst 10% godkänns, juridisk person godkänns ej. Det finns idag inga beslut om tilltänkta avgiftsändringar.

Fastighet

Föreningen drar i dagsläget in fiber till samtliga lägenheter via Bredbandsbolaget. Det finns inga andra beslut om renoveringar och ombyggnationer. 

Utförda renoveringar;
- 2001 Totalrenovering av fastigheten där tak, fasad, ventilation och trapphus renoverades. Samtliga VA-stammar byttes. 
- 2014 Fönstermålning mot gata
- 2015 Balkongbyggnation

Dokument:

Mer fakta

Adress: Brännerigatan 5, 4 tr

Pris: 3 495 000 kr

Avgift: 2 728 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten

Antal rum: 1.5

Boarea: 48 kvm enligt uppmätning

Våning: 4 av 4

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 27

Lägenhetsnr LMV: 1403

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1926

Se mer