Pris: 6 750 000 kr / bud

Pris per kvm: 102 273 kr

Avgift: 2 802 kr / mån

Boarea: 66 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1 av 3

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Välkomna till denna synnerligen attraktiva lägenhet i vacker representativ fastighet på lugna och pittoreska Torstenssonsgatan med perfekt läge alldeles intill Djurgårdsbron och Strandvägen. I vacker sekelskiftesfastighet med attraktivt läge finns denna smakfullt renoverade lägenhet i genomgående gott skick om 66 kvm. Flertalet vackra detaljer som genomgående ekparkett, generös takhöjd, höga golvsocklar och djupa fönsternischer. Charmigt vardagsrum i öppen planlösning med köket samt utgång till lägenhetens rymliga balkong med flertalet soltimmar mitt på dagen. Stilrent kök med infällda spotlights och både gas- och elspis, stora arbetsytor samt gott om förvaring. Rejält sovrum med gott om plats för dubbelsäng och rikligt med förvaring via garderobsvägg. I anslutning till sovrummet finns ett fräsch helkaklat badrum med tvättpelare. Trevlig hall med infällda spotlights och stor arbetsplats samt platsbyggda bokhyllor. I hallen finns ytterligare förvaring via separat klädkammare. Varmt välkomna till denna lugnt belägna sekelskiftesdröm med närhet till Djurgårdens grönska samt Karlaplans stora utbud av service och kommunikationer. Ica Banér inom två minuters promenad.

Förening

Brf Kasernen 14 är en så kallad äkta bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen registrerades år 1987 och äger fastigheten Kasernen 14. Marken innehas med äganderätt. Föreningen upplåter 23 lägenheter med bostadsrätt och ett garage (270 kvm) som hyrs ut till en hyresgäst med löpande avtal. Föreningen har inte beslutat om någon förändring av avgiften eller störe renovering av fastigheten (kommande år planeras en fasadrenovering).

Fastighet

Kasernen 14 är en vacker, välskött och stambytt fastighet anno 1895. Total bostadsyta om 1979 kvm. Fina gemensmma utrymmen i form av två st grönskande innergårdar med utemöbler, tvättstuga i källaren, samt cykelparkering på gården. Till lägenheten hör ett vindsförråd. 

För mer information om gjorda samt kommande renoveringar vänligen se bifogad årsredovisning.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Torstenssonsgatan 7

Pris: 6 750 000 kr

Avgift: 2 802 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten

Antal rum: 2

Boarea: 66 kvm enligt föreningens information

Våning: 1 av 3

Hiss: Nej

Lägenhetsnr Brf: 15

Lägenhetsnr LMV: 1102

Andelstal: 3.75 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1895

Tv-Internet: Com hem

Uppvärmning: Fjärrvärme

Se mer