Pris: 9 590 000 kr / bud

Pris per kvm: 94 020 kr

Avgift: 4 843 kr / mån

Boarea: 102 kvm

Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 3 av 4

Interiör

Välkommen till denna helt perfekt planerade 4:a med högt och ljust läge. Smakfullt renoverad 2017 och med genomgående fina sobra ytskikt. Kök och vardagsrum i fil som maximerar de sociala ytorna. Härligt flöde i lägenheten som planlösningen bidrar med. Dryga 3 meter till tak ger också en extra rymdkänsla. Genomgående fina trägolv och all el är indragen i väggarna. Mycket välskött och solid förening i fastighet anno 1897.

Hall med perfekt avhängningsmöjlighet i dolda garderober samt plats för byrå eller dylikt. Hallen öppnar upp sig mot vardagsrummet och köket som ligger i fil mot gatan. Här finns det gott om plats för soffgrupp och stort matbord i köksdelen. Smakfullt kök med all maskinell utrustning och integrerade vitvaror. Gott om förvaring och generös bänkskiva i carraramarmor. Tre mycket bra sovrum som alla ligger mot gården och har bra förvaringslösningar. Från master bedroom når man balkongen som ligger i väster. Helkaklat vitt badrum med badkar, wc, handdukstork och golvvärme. Ytterligare wc intill med tvättpelare och förvaring.

Eftertraktat läge på Östermalm precis vid gränsen till Vasastan med närhet till det mesta. Här återfinns flera mysiga restauranger, caféer och välsorterade matbutiker. Närhet till grönområden i form av Hagaparken och Liljansskogen. T-bana Tekniska Högskolans uppgång Odengatan ligger ca 2-3 min promenad bort. 

Denna ljusa och trivsamma våning bör upplevas på plats! 

Förening

Brf Morkullan 24 förvärvade fastigheten år 1985 och består idag av 22 bostadsrätttslägenheter samt 1 lokal. Föreningen har god ekonomi och har de stora renoveringarna bakom sig. Föreningen är en s.k. äkta förening och de äger marken. Ingen avgiftsändring planerad. För mer information gällande ekonomin se årsredovisningen.

Fastighet

Välskött vacker fastighet med byggår 1897. De senaste åren har fastigheten renoverats till att idag vara en mycket representativ fastighet. För ytterligare information om fastighetens renoveringar se sidan 3 i årsredovisningen. Till lägenheten hör ett källarförråd. Gemensam tvättstuga. Rymlig hiss där de flesta barnvagnar får plats. Vacker gård. Fiber är indraget i fastigheten och kabel-tv från ComHem.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Surbrunnsgatan 8, 3 tr

Pris: 9 590 000 kr

Avgift: 4 843 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten

Antal rum: 4

Boarea: 102 kvm enligt uppmätning

Våning: 3 av 4

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 00131

Lägenhetsnr LMV: 1301

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1898

Se mer