Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 1 872 kr / mån

Boarea: 25 kvm

Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 5 av 5

Interiör

Nu saluförs äntligen denna underbara etta med balkong på klassisk Gärdetadress. Här bor du högst upp i huset med balkong ut mot trädtoppar och en härlig utsikt längs Rindögatan. Lägenheten är tack vare det höga läget och många fönster otroligt ljus och varenda kvadratmeter disponeras optimalt. I vardagsrummet går det både att möblera med matbord, soffgrupp och säng och på golvet ligger fin fiskbensparkett (nyslipat 2015). Invid finner vi köket som är utrustat med ugn, spishäll, kyl och frys och går i härlig originalfunkis-stil. Stort, helkaklat badrum/WC med badkar och handfat med stor kommod och spegelskåp. Rymlig hall med platsbyggda garderober bakom skjutdörrar och även plats för avhängning. Till lägenheten är det säkerhetsdörr. Både vardagsrum och hall målades om 2015. 

Rindögatan är en av Gärdets absolut mysigaste adresser! Härifrån är det bara ett stenkast till T-bana (station Gärdet) och flertalet innerstadsbussar. Det går även snabbt att ta sig till Fältöversten, grönområden på Gärdesfältet och vidare Djurgårdsvarvet. Välskött fastighet med alla stora renoveringar utförda, och lågt belånad förening! Varmt välkomna på visning!

Förening

BRF Verkstadsklubben 12 är en äkta förening som bildades 1981. I föreningen finns det 37 st. lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt 2 st. uthyrda lokaler. Föreningen äger marken. Solid förening med mycket god ekonomi och endast ca 3 090 kr/lån/kvm. Delat ägande OK inom familj. Juridisk person godkänns ej. En överlåtelseavgift om 1 108 kr debiteras köpare, och pantsättningsavgift om 443 kr/pant. Kabel-TV och bredband levereras via ComHem. 

Fastighet

På föreningens mark står ett flerbostadshus som byggdes 1938. Ett urval av utförda renoveringar är; 1995 byttes samtliga V/A-stammar i kök och badrum samt elstigare, 2003 renoverades hissen, 2008 installerades nya säkerhetsdörrar och trapphuset målades, 2012 spolades stammarna, 2013 utfördes OVK-besiktning. I föreningen finns det stor tvättstuga med 2 st. tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och ett torkrum. Det finns även en härlig, gemensam takterrass med utemöbler och grill. På entréplan finns ett cykelrum. Under våren 2018 kommer föreningen att renovera balkongerna. 

Mer fakta

Adress: Rindögatan 30

Avgift: 1 872 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)

Antal rum: 1

Boarea: 25 kvm enligt uppmätning

Våning: 5 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 9-354-1-0151

Lägenhetsnr LMV: 1501

Andelstal: 2.45 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1938

Se mer