Pris: 3 950 000 kr / bud

Pris per kvm: 82 292 kr

Avgift: 2 577 kr / mån

Boarea: 48 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 5 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

I vackert och välskött sekelskifteshus i hörnet Kungsholmsgatan/Pipersgatan saluförs nu denna mycket ljusa och luftiga vindsvåning. Lägenheten är exceptionellt välplanerad och ger ett gott intryck med dess väl tilltagna takhöjd och synliga bjälkar. Välkomnande entré öppnar upp mot lägenhetens sociala delar där vi finner kök och vardagsrum i halvöppen planlösning. Spatiöst vardagsrum med gott om plats för större matbord och soffgrupp. Här finns även gott om utrymme för garderober längs vägg. Stilrent och fullt utrustat kök med gott om arbetsytor och rejält med förvaring. Snyggt, helkaklat badrum i grått utrustat med golvvärme, dusch och tvättmaskin. Sovrum med plats för dubbelsäng. Varmt välkomna till denna insynsskyddade vindsvåning på en Kungsholmens bästa adresser. Brf med mycket god ekonomi. Ett stenkast till matbutiker, restauranger och T-bana!

Förening

Brf Kungsholmsgatan 18 är en så kallad äkta bostadsrättsförening med god ekonomi och fina lokalintäkter. Föreningen förvärvade fastigheten Pagen 1 år 2000. Marken innehas med äganderätt. Föreningen upplåter 26 lägenheter med bostadsrätt samt åtta lokaler med hyresrätt. TV och internet genom Comhem. Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsändring eller större renovering av fastigheten. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 1120:- (betalas av köpare) samt pantsättningsavgift om 448:-.

Fastighet

Fastigheten Pagen 1 är en välskött fastighet anno 1897. Total bostadsyta om 2517 kvm och lokalyta om 466 kvm.

Huset totalrenoverades år 1994/95. Då byttes exempelvis både rör- och el-stammar, tak och renovering av fasad. För mer information kring gjorda renoveringar vänligen se bilagd årsredovisning.

Fullt utrustad tvättstuga. Till lägenheten hör ett förråd.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Kungsholmsgatan 18

Pris: 3 950 000 kr

Avgift: 2 577 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten

Antal rum: 2

Boarea: 48 kvm enligt uppmätning

Biarea: 12 kvm enligt uppmätning

Våning: 5 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 00062

Andelstal: 2.435 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1897

Tv-Internet: Com hem

Uppvärmning: Fjärrvärme

Se mer