Pris: 4 150 000 kr / accepterat pris

Pris per kvm: 75 455 kr

Avgift: 3 389 kr / mån

Boarea: 55 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 8, hiss finns

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Mitt i City, ett stenkast från Centralstationen och Arlanda Express, saluförs nu denna trevliga tvåa med balkong. Ett boende som passar utmärkt för de som vill ha direkt access till stadens puls och närhet till allt vår huvudstad har att erbjuda! Välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter samt garderober. Stort och öppet vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Kök med full maskinell utrustning bestående av diskmaskin, ugn samt kyl och frys. Välproportionerligt sovrum med hel garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Badrum/WC med badkar, förvaring i spegelskåp och tvättpelare.

Välskött förening med god ekonomi. Från lägenheten är det ca 250 m till Stockholm Central, Cityterminalen och Arlanda Express. Mycket goda kommunikationer! Runt hörnet finns allt som Stockholm City har att erbjuda i form av butiker och restauranger. Varmt välkomna på visning! 

Förening

BRF Elefanten är en äkta förening som förvärvade fastigheten år 2002. I föreningen finns det 150 st. lägenheter som upplåts med bostadsrätt, samt 8 st. lokaler. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr, och en pantsättningsavgift om 448 kr/pant. Delat ägande godkänns, med minsta ägarandel 1 %. Juridisk person godkänns inte. 

Fastighet

Föreningen äger marken där 1 flerbostadshus står, med byggår 2003. I föreningen finns det barnvagns- och cykelförråd, tvättstuga och flertalet gemensamma terrasser som får disponeras av medlemmar. Då huset byggdes 2003 finns inga större underhåll planerade. Under 2013 gjordes en del uppdateringar så som; kontroll av ytskikt på föreningens gemensamma terrasser och möbler till terrasserna, OVK-besiktning utfördes, målning av hissplan, trapphus och övriga utrymmen samt utbyte av låssystem. 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Herkulesgatan 26

Pris: 4 150 000 kr

Avgift: 3 389 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbudet), Bredband

Antal rum: 2

Boarea: 55 kvm enligt föreningens information

Våning: 8, hiss finns

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 3217-01082-02

Lägenhetsnr LMV: 1602

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Se mer