Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 906 kr / mån

Boarea: 41 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3 av 4

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Högt upp i vackert och välskött hus anno 1884 saluförs nu denna synnerligen fina och exceptionellt yteffektiva sekelskiftestvåa med fungerande kakelugn och mycket låg avgift! Lägenheten erbjuder det bästa från byggåret med flertalet tidsenliga detaljer som ex parkettgolv, underbara stuckaturer, stora fönster samt pardörrar med speglar för att nämna ett några. Detta tillsammans med all modern funktion gör boendet till något utöver det vanliga. Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt rejäl klädkammare och badrum i anslutning. Stilrent och välproportionerligt badrum med dusch. Vidare nås lägenhetens sociala del med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Denna del av lägenheten fungerar alldeles utmärkt och upplevs mycket luftig och social med gott om plats för både matbord och soffgrupp. Här stoltserar även lägenhetens vackra och fungerande kakelugn. Diskret och snyggt kök innehållandes alla maskinella bekvämligheter. Sovrum med plats för dubbelsäng. Varmt välkomna till denna helt perfekta sekelskiftestvåa i högt och ljust läge med mycket låg avgift. Passar utmärkt för såväl singeln som paret.

Underbart läge på gränsen mellan Östermalm och Vasastan med flera prisbelönta restauranger, caféer och matbutiker inom ett par minuters promenad. Närhet till grönska med Vandadislunden, Haga och Lill-Jansskogen i närheten.

Denna bostad värms upp genom direktverkande el. Genomsnittlig elräkning för hushållsel samt uppvärmning är 750kr/mån (uppvärmning 500kr/mån och hushållsel 250kr/mån).

Förening

Brf Ingemar 3 är en så kallad äkta bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter. Föreningen förvärvade fastigheten Ingemar 3 med adress Birger Jarlsgatan 105 och Frejgatan 10 år 1985. Marken innehas med äganderätt. Föreningen upplåter 27 lägenheter med bostadsrätt samt en lägenhet och tre lokaler med hyresrätt. Föreningen har inte beslutat om någon förändring av avgiften. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1120 kr (betalas av köpare) samt pantsättningsavgift om 448 kr.

För mer information vänligen se bilagd årsedovisning samt föreningens egna hemsida; http://ingemar3.se/

Fastighet

Fastigheten Ingemar 3 är en välskött fastighet anno 1884. Total bostadsyta om 2028 kvm och lokalyta om 321 kvm.

Stambyte och byte av el-stigare år 1974. Inga planer på ett byte finns.

Underbara gemensamma utrymmen i form av föreningslokal (med full köksutrustning inkl porslin) som kan bokas, gym/träningslokal med träningsmaskiner och fria vikter, fullt utrustad tvättstuga i gårdshus samt barnvagns/cykelrum på gården. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

 

Mer fakta

Adress: Frejgatan 10

Avgift: 906 kr/mån

Avgiften inkluderar: Vatten, Kabel-TV (bas), Bredband

Antal rum: 2

Boarea: 41 kvm enligt föreningens information

Våning: 3 av 4

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 00132

Lägenhetsnr LMV: 1302

Andelstal: 2.0779 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1884

Tv-Internet: ComHem/Bredbandsbolaget

Uppvärmning: Direkt el

Se mer